default-image

Οι εκλεκτοί του Βλάχου για την Ολυμπιάδα του Ρίο

Σπορ
Οι εκλεκτοί του Βλάχου για την Ολυμπιάδα του Ρίο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Εθνική μας ομάδα πόλο εντυπωσίασε στο διεθνές τουρνουά του Μπορ κατακτώντας την πρώτη θέση και πλέον στρέφει όλη την προσοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Θοδωρής Βλάχος μάλιστα ανακοίνωσε σήμερα τους 13 πολίστες που θα μπουν στο αεροπλάνο για να ταξιδέψουν για τη Βραζιλία.

Ο Έλληνας προπονητής δεν επιφύλασσε κάποια έκπληξη έχοντας στην αποστολή τόσο τον Βλαχόπουλο όσο και τον Φουντούλη που αναμένεται να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμών τους.

Έτσι, εκείνοι που θα βρεθούν στο Ρίο είναι οι: Κώστας Φλέγκας, Στέφανος Γαλανόπουλος (τερματοφύλακες), Μανώλης Μυλωνάκης, Γιώργος Δερβίσης, Κώστας Γεννηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κυριάκος Ποντικέας, Χρήστος Αφρουδάκης (αρχηγός), Βαγγέλης Δελακάς, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Αλέξανδρος Γούνας, Άγγελος Βλαχόπουλος.

Ουσιαστικά πρόκειται για την ίδια ομάδα που εκπροσώπησε τη χώρα μας στις τελευταίες διοργανώσεις. Υπενθυμίζουμε ότι η χώρα μας βρίσκεται στον πρώτο όμιλο του Ολυμπιακού τουρνουά μαζί με τη Σερβία, την Αυστραλία, την Ιαπωνία, την Ουγγαρία και τη διοργανώτρια Βραζιλία.

Πρώτος όμιλος

Δεύτερος όμιλος

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής

6 Αυγούστου ΕΛΛΑΔΑ - Ιαπωνία

8 Αυγούστου Σερβία - ΕΛΛΑΔΑ

10 Αυγούστου ΕΛΛΑΔΑ - Ουγγαρία

12 Αυγούστου ΕΛΛΑΔΑ - Βραζιλία

14 Αυγούστου Αυστραλία - ΕΛΛΑΔΑ

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News