default-image

Χαρούμενη με το Πανελλήνιο ρεκόρ η Συνολάκη

Σπορ
Χαρούμενη με το Πανελλήνιο ρεκόρ η Συνολάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτα ικανοποιημένη είναι  η πρωταθλήτρια του επτάθλου Ήρω Συνολάκη και όχι άδικα αφού πραγματοποίησε τον καλύτερο αγώνα επτάθλου της ζωής της.

Η ταλαντούχα Ρεθυμνιώτισσα  ήρθε για να μείνει στα σύνθετα και το απέδειξε περίτρανα μέσα στην Τιφλίδα, βελτιώνοντας εκ νέου το πανελλήνιο ρεκόρ από τους 5.199 βαθμούς στους 5.275.

Η πρωταθλήτρια του Παναγιώτη Ασλανίδη πριν από λίγες μέρες είχε δείξει πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στα Τρίκαλα, όταν πέτυχε δυο πανελλήνια ρεκόρ σε 100μ. εμπόδια (13.85) και στην συνολική βαθμολογία επτάθλου καθώς και τα δυο όρια για την συμμετοχή της στο ευρωπαϊκό. Ωστόσο η επιλογή του να συμμετέχει μόνο στο έπταθλο φάνηκε πως τους δικαίωσε απόλυτα μαζί με τον προπονητή της, καθώς πέτυχε πέντε ατομικά ρεκόρ στα επτά αγωνίσματα, αλλά και ένα πανελλήνιο στο σύνολο.

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κούραση αλλά είμαι τόσο χαρούμενη και ευγνώμων που δεν την καταλαβαίνω. Ήταν πολύ ωραία διοργάνωση, όλοι οι άνθρωποι μας βοηθούσαν και νιώθω ευγνώμων για την εμπειρία» δήλωσε από την Τιφλίδα.

 Η Συνολάκη δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους ανθρώπους που της στάθηκαν. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου που βρίσκεται στο πλάι μου και βεβαίως τον κύριο Παναγιώτη που είναι δίπλα μου σε ότι και αν κάνω. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι».

Οι επιδόσεις της Συνολάκη στα επτά αγωνίσματα 100μ. εμπόδια 13.92, ύψος 1.61μ., σφαιροβολία 13.36μ.(ατομικό ρεκόρ), 200μ. 24.95 (ατομικό ρεκόρ), μήκος 5.16μ. (ατομικό ρεκόρ), ακοντισμός 43.69μ. (ατομικό ρεκόρ), 800μ. 2:41.04 (ατομικό ρεκόρ).

Πηγή: sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News