default-image

Μέσω Ηρακλείου στο Άμστερνταμ η Εθνική στίβου

Σπορ
Μέσω Ηρακλείου στο Άμστερνταμ η Εθνική στίβου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε δύο… δόσεις θα αναχωρήσει η Εθνική μας ομάδα στίβου για το Άμστερνταμ, όπου ξεκινά την Τετάρτη 6/7 το 23ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

Το μεγαλύτερο μέρος των αθλητών θα αναχωρήσει αύριο Δευτέρα μέσω Ηρακλείου για το Άμστερνταμ. Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές θα ταξιδέψουν από την Αθήνα στο «Νίκος Καζαντζάκης» και από εκεί απευθείας για το Άμστερνταμ. Σε αυτό το πρώτο γκρουπ θα  βρίσκονται οι Ειρήνη και Άννα Βασιλείου, η Μαρία Μπελιμπασάκη, αλλά και ο Λυκούργος Τσάκωνας καθώς μπαίνουν στη μάχη του Ευρωπαϊκού την Τετάρτη.

Το άλλο γκρουπ θα αναχωρήσει την Τρίτη από την Αθήνα χωρίς ενδιάμεσο σταθμό, ενώ με αυτό το γκρουπ θα ταξιδέψει και ο προπονητής της ΓΕΗ κ. Άρης Βισκαδουράκης.

Απευθείας στην ολλανδική πόλη θα ταξιδέψει ο Κώστας Φιλιππίδης, από τη Γερμανία όπου πραγματοποιεί το τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του, ενώ από την Καλιφόρνια τα αδέλφια Νίκος και Σταματία Σκαρβέλη, όπου ζουν μόνιμα.  Η επιστροφή της ομάδας θα γίνει την Τρίτη 12/7 με προγραμματισμένη άφιξη στην Ελλάδα 16.20.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News