default-image

Με Πανελλήνιες συμμετοχές οι αγώνες ξιφασκίας «Ανδρόγεια»

Σπορ
Με Πανελλήνιες συμμετοχές οι αγώνες ξιφασκίας «Ανδρόγεια»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη διοργάνωση Πανελληνίων Αγώνων Ξιφασκίας με την επωνυμία   "ΑΝΔΡΟΓΕΙA 2016".πρόκειται να λάβει μέρος η Γ.Ε.Η. το ερχόμενο Σάββατο με ώρα έναρξης 9:30 π.μ., στο Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου στις Πατέλες.

Τα "ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ"  πραγματοποιούνται για δωδέκατη συνεχή χρονιά στην πόλη μας και για πρώτη φορά, μετά από έγκριση της  Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, οι αγώνες θα είναι επίσημα βαθμολογούμενοι στις κατηγορίες του όπλου της Σπάθης Ανδρών-Γυναικών.

Αναμένεται μεγάλη συμμετοχή συλλόγων και αθλητών. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή οι : Αθηναϊκή Λέσχη Ξιφασκίας, Ελληνική Αθλητική Λέσχη Οπλομαχίας, Αθλητικό Σωματείο "Βικτώρια", A.O. "Απόλλων" Βριλησσίων, Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος, Όμιλος Ξιφασκίας Γλυφάδας, Παναθηναϊκός, Α.Ο. Θησέας Ηρακλείου.

 Στους αγώνες  πρόκειται να συμμετέχουν σπουδαίοι έλληνες πρωταθλητές όπως ο Βαγγέλης Μπούκας, ο Γιάννης Σαρρής, ο Αλέξανδρος Πολιάκοβ, η Δέσποινα Γεωργιάδου, η Μαρίνα Παίζη και φυσικά ο αθλητής της ΓΕΗ Μάριος Γιακουμάτος. Τη διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας και Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Εμμανουήλ Κατσιαδάκης.       

Σημαντική στήριξη στη διοργάνωση των παραπάνω αγώνων  προσφέρει  ο Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., αλλά και πολλές τοπικές επιχειρήσεις καθώς και η ΑΝΕΚ-BLUE STAR FERRIES, σε ότι αφορά τις μετακινήσεις των αποστολών, και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γι΄ αυτό.

 Η Γ.Ε.Η.  με σημαντική προϊστορία στο άθλημα και με μεγάλη εμπειρία στη διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων στοχεύει μέσω των παραπάνω αγώνων την  προώθηση  και διάδοση του αθλήματος  της Ξιφασκίας στην πόλη μας.

«Στόχος μας επίσης είναι η μελλοντική διοργάνωση στον τόπο μας επιτυχημένων Αγώνων Πανελλήνιας  αλλά και Διεθνούς εμβέλειας με ανταποδοτικά οφέλη για το  νησί μας.

Καλούμε λοιπόν όλους τους Ηρακλειώτες και όχι μόνο, να επισκεφτούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Δημοτικό Αθλητικό και Πνευματικό Κέντρο Ηρακλείου στις Πατέλες  και να θαυμάσουν από κοντά ένα από τα πρώτα ολυμπιακά αθλήματα που με πολύ αγάπη και ευθύνη υποστηρίζει και υπηρετεί ο σύλλογος μας εδώ και τέσσερις δεκαετίες», αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΓΕΗ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News