default-image

Δύο Χανιώτες στο Παγκόσμιο τεχνικής κολύμβησης

Σπορ
Δύο Χανιώτες στο Παγκόσμιο τεχνικής κολύμβησης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το υψηλό επίπεδο της τεχνικής κολύμβησης στα Χανιά επιβεβαιώνει η συμμετοχή δύο αθλητών  στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, που θα διεξαχθεί στο Βόλο.

Ο Αντώνης Τσουρουνάκης και Κατερίνα Καλαμαρίδη βρίσκονται στην αποστολή της ελληνικής ομάδας σε Άνδρες και Γυναίκες και θα διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις.

Ο Τσουρουνάκης θα λάβει μέρος στα 200μ. και 400μ. επιφάνειας όσον αφορά τα ατομικά αγωνίσματα και επίσης θα είναι μέλος της σκυτάλης 4x200μ. επιφάνειας.

Η Καλαμαρίδη θα αγωνιστεί στην ανοικτή θάλασσα αποτελώντας μέλος της σκυτάλης 4x2.000μ. επιφάνειας ενώ θα  λάβει μέρος και στα 6.000μ. επιφάνειας.

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών - Γυναικών Τεχνικής Κολύμβησης ξεκινά σήμερα  και ολοκληρώνεται με τους αγώνες των μεγάλων αποστάσεων στην ανοικτή θάλασσα την Τρίτη 28 του μήνα.

Οι δύο αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους σε αυτή την πολύ μεγάλη διοργάνωση μέσω της παρουσίας τους κατά τη διάρκεια της φετινής χρονιάς στο ΟΠΕΝ πρωτάθλημα πιάνοντας τα σχετικά όρια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News