default-image

Επιτυχημένη η γιορτή "10 με τόνο" στο Ηράκλειο ΟΑΑ

Σπορ
Επιτυχημένη η γιορτή "10 με τόνο" στο Ηράκλειο ΟΑΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τις συμμετοχές να ξεπερνάνε κάθε προηγούμενο 162 αγόρια και κορίτσια από 5-10 ετών, ολοκληρώθηκε η καθιερωμένη Παγκρήτια Γιορτή "10 με τόνο ", που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις εγκαταστάσεις του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α.

Την 7η Παγκρήτια Γιορτή , διοργάνωσαν  το « ΗΡΑΚΛΕΙΟ» Ο.Α.Α. με την Ζ' ΕΦΣΑΚ και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ-Δήμο Ηρακλείου.

Στο πράσινο γήπεδο συμμετείχαν παιδιά γεννημένα τα έτη 2007-2006. Το « ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συμμετείχε με τους εξής αθλητές- τριες: Δερμιτζάκη Εβελίνα, Ζαχαράκη Αλεξάδνρα, Καραπιπεράκη Εύη, Κουγιουμτζόγλου Έφη, Κωστομανωλάκη Βασιλική, Νικολαϊδη Ευαγγελία, Βελεντάκη Γιάννη, Καλατζή Αλέξανδρο, Κολοβό-Σοφία Δημήτρη, Κωστάκη Μάνο, Μπουνάκη Δημήτρη, Νικολιδάκη Γιάννη και Τζωρμπατζάκη Βασίλη. Στον τελικό του πράσινου γηπέδου στα κορίτσια είχαμε δυο αθλήτριες του Ηράκλειο την Δερμιτζάκη και την Καραπιπεράκη, με νικήτρια την Δερμιτζάκη. Τα αγόρια Κωστάκης και Νικολιδάκης προκρίθηκαν στα ημιτελικά της κατηγορίας.

Στο πορτοκαλί γήπεδο συμμετείχαν παιδιά γεννημένα τα έτη 2008- 2007 και 2006. Ο Όμιλος συμμετείχε με τους:  Βαμιεδάκη Καρολίνα, Γαρεφαλάκη Λένα, Λαγουδάκη Γωγώ, Παρασκευαϊδη Μιχαέλα, Σαββακη Δωρίς, Σερμπάν Καταλίνα, Σέφεν Τόνια, Αρτέμη Δημήτρη, Γιαννακάκη Γιώργο, Κρασσονικολάκη Δημήτρη, Μπεινά Νικηφόρο, Τσατσάκη Έκτορα, Τσατσάκη Πάρη και Τσιρίδη Αιμίλιο.  

Στον τελικό του πορτοκαλί γηπέδου στα κορίτσια, έφτασαν οι Σέφεν Τόνια και η Σαββάκη Δωρίς, όπου στον μεταξύ τους αγώνα κέρδισε η Σέφεν. Στο ίδιο γήπεδο οι αθλητές Τσιρίδης Αιμίλιος και Γιαννακάκης Γιώργος έφτασαν στα ημιτελικά, ενώ  ο Τσατσάκης  Έκτορας έχασε στον τελικό από τον Αρχατζικάκη.

Τέλος στο κόκκινο γήπεδο συμμετείχαν συνολικά 55 παιδιά και έγιναν μικτοί ομαδικοί αγώνες σε μικρότερα γήπεδα με το σύστημα round robin, ενώ κάθε σύλλογος μπορούσε να συμμετέχει με όσες ομάδες επιθυμούσε. Το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ» συμμετείχε με τους: Δερμιτζάκη Μυρσίνη, Καλογιαννάκη Μαριλένα, Μαχλή Μαργαρίτα, Παπατσίμπα Ζωή, Χασίντ Νάντια, Χειρακάκη Ιωάννα Αλεξανδράκης Μάνο, Αρμτέμη Χριστόφορο, Κιοστεράκη Μάνο, Ριζογιάννη Άγγελο, Ριζογιάννη Στέφανο και Τσαπάκη Γιώργο.

Ο ΔΟΠΑΦΜΑΗ διέθεσε σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην γιορτή μπλουζάκια, ενώ η γιορτή ολοκληρώθηκε με την απονομή διπλωμάτων και μεταλλίων σε όλους τους αθλητές.

Με ανακοίνωση του το «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»  ευχαριστεί τα παιδιά και τους γονείς που ήρθαν από όλη την Κρήτη, τους προπονητές όλων των Ομίλων για τη βοήθεια τους, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, την Ζ' ΕΦΣΑΚ και τον tutor κ. Δολιανίτη.

 Επίσης ευχαριστεί τους προπονητές του «ΗΡΑΚΛΕΙΟ»  για την προσπάθεια που κατέβαλαν στην διεξαγωγή αυτής της γιορτής και συγκεκριμένα στους Τζιγκουνάκη Κώστα, Συλιγάρδου Ζαχαρένια, Μελισσουργάκη Νίκο, Λιονή Νικολέτα, Φραγκιαδάκη Μανόλη, Ζώζιο Γιάννη και Ζήκα Μιχάλη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News