default-image

Μετά το Πανευρωπαϊκό πάει Παγκόσμιο η «Gerontis Fighters»

Σπορ
Μετά το Πανευρωπαϊκό πάει Παγκόσμιο η «Gerontis Fighters»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία taekwondo ITF απέστειλε στους Gerontis fighters και συγκεκριμένα στους πανευρωπαϊκούς πρωταθλητές Αντρέα Τζανίδη που πήρε την 3η θέση στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ITF που έγινε στη Θεσσαλονίκη και στον Ευστάθιο Γραφανάκη που είχε μία εξαιρετική παρουσία, τα διπλώματά τους μέσω της αθλητικής ομοσπονδίας taekwondo  Ελλάδος.

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ συγχαίρει τον Ανδρέα Τζανίδη που κατάφερε να φτάσει τόσο ψηλά καθώς και του Στάθη Γραφανάκη που είναι παράδειγμα προς μίμηση όπου δείχνει με τον τρόπο αυτό ότι και ο αθλητισμός και ο πρωταθλητισμός δεν σταματάνε στη μέση ηλικία», αναφέρει η ανακοίνωση.

 Σε λίγες μέρες η αθλητική ομοσπονδία taekwondo Ελλάδος προκηρύσσει πρόκριση για παγκόσμιο πρωτάθλημα taekwondo  ΙΤF 2016 που θα διεξαχθεί στην Αντρια της Ιταλίας.

Η ομάδα του Κ. Γεροντη θα είναι παρών και σε αυτή την πρόκληση με έξι επίλεκτους αθλητές οι οποίοι θα αγωνιστούν με στόχο την πρώτη θέση ώστε να στελεχώσουν την εθνική ομάδα της Ελλάδας για άλλη μία φορά φέτος.

Επίσημο πρωτάθλημα το οποίο εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να καταφέρουν ότι καλύτερο μπορούν .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News