default-image

Στεφανίδη: Θα άλλαζα το διαμάντι με ολυμπιακό μετάλλιο

Σπορ
Στεφανίδη: Θα άλλαζα το διαμάντι με ολυμπιακό μετάλλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεσα σε συγγενείς και φίλους και με το χαμόγελο μόνιμο στο πρόσωπο της, ήταν η Κατερίνα Στεφανίδη με το τέλος του αγώνα της στο 17ο Gala Γυναικών, το οποίο διοργάνωσε ο ΑΟ Φιλοθέης στο στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης» και ήταν ένα από τα καλύτερα των τελευταίων ετών.

Η έμπειρη αθλήτρια μετά το άλμα της στα 4,86 μ. δήλωσε: "Σε όλους τους αγώνες η αναμονή ήταν μεγάλη και αυτό με αποσυντόνιζε. Σήμερα τα άλματα έγιναν γρήγορα. Δοκίμασα στα 5,00 μ., γιατί πιστεύω πως όσες περισσότερες φορές δω αυτό το ύψος, τόσο πιο εύκολο θα μου είναι να το νικήσω. Ήταν η δεύτερη φορά που δοκίμασα να περάσω αυτό το ύψος και νομίζω πως τα άλματα ήταν πολύ καλά.

Ο Μίτσελ μετά το 4,86 μ., μου είπε να μείνω συγκεντρωμένη γιατί μετά από κάθε ρεκόρ που κάνω, χαλαρώνω και χάνω την ευκαιρία να πάω υψηλότερα. Σήμερα απέδειξα στον εαυτό μου πως μπορώ να πηδάω καλά κι όταν δεν έχω συναγωνισμό", είπε αρχικά η 26χρονη και συμπλήρωσε:

"Από την αρχή της σεζόν δουλέψαμε πάνω σε πολλούς τομείς, στην τεχνική, την δύναμη, το τρέξιμο, την ψυχολογία. Θεωρώ, όμως, πως αυτό που έχει αλλάξει πολύ για εμένα είναι το κομμάτι της ψυχολογίας.

Ο στόχος είναι το Άμστερνταμ και οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Εννοείται πως με ενδιαφέρουν και τα Diamond League, ωστόσο θα άλλαζα κάθε μέρα το διαμάντι με ολυμπιακό μετάλλιο".

 Αναφορικά με τη συμμετοχή της στο Gala, είπε: "Ηταν πολύ όμορφα με τον κόσμο στις εξέδρες. Μου αρέσει πολύ αυτός ο αγώνας. Πάντα μου άρεσε, άλλα δυστυχώς όλα αυτά τα χρόνια τον έχανα λόγω των υποχρεώσεων μου στις ΗΠΑ.

Πηγή: http://www.segas.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News