default-image

Πρόβα ενόψει Ευρωπαϊκού στη Θεσσαλονίκη για τον Στεφανουδάκη

Σπορ
Πρόβα ενόψει Ευρωπαϊκού στη Θεσσαλονίκη για τον Στεφανουδάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τη Θεσσαλονίκη αναχωρεί την ερχόμενη Τετάρτη 1 Ιουνίου ο Μανώλης Στεφανουδάκης, ο οποίος θα λάβει μέρος στους 3ους αγώνες στίβου ΑμεΑ «Δόξα Μακεδονία».

Ο Μεσαρίτης Παραολυμπιονίκης συνεχίζει την προετοιμασία του ενόψει του Ευρωπαϊκού και του Ρίο και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη με τον προπονητή του Ιάκωβο Ιωαννίδη για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του πριν το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ιταλία.

Ο Στεφανουδάκης θα αγωνιστεί μόνο στον ακοντισμό καθώς τόσο στο Ευρωπαϊκό όσο και στους Ολυμπιακούς αυτό θα είναι το αγώνισμά του.

Αναφερόμενος στην πορεία της προετοιμασίας του ο Μανώλης Στεφανουδάκης τόνισε: «Είχα μια μικρή παύση στις συμμετοχές μου σε αγώνες, όχι όμως και στις προπονήσεις, οι οποίες ήταν εντατικές και πολύ σκληρές, τον τελευταίο καιρό. Έτσι τώρα  ήρθε ξανά η στιγμή να γυρίσουμε στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα πολύ δυναμικά αφού μέσα σε διάστημα 2-3 εβδομάδων θα συμμετέχω σε 2 αθλητικές διοργανώσεις.

Η μία είναι αυτή την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, που ουσιαστικά είναι ένα τεστάρισμα του οργανισμού και των δυνάμεων μου, για το που ακριβώς βρίσκομαι. Και η δεύτερη είναι την επόμενη εβδομάδα, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου, στο Γκροσέτο.

Είναι πολύ σημαντικές στιγμές και θα προσπαθήσω για άλλη μια φορά να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Στην πρώτη, κυρίως, θα ελέγξω τον εαυτό μου για τυχόν λάθη και παραλήψεις και στη δεύτερη θα τα δώσω όλα για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Όπως πάντα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου Ιωαννίδη Ιάκωβο, Βαρβεράκη Γιώργο και Σκαντζάκη Ιπποκράτη που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην καθημερινή μας προπόνηση.

  Όμως, ένα μεγάλο ευχαριστώ πρέπει και στα μέλη των εταιρειών, που καλύπτουν τα έξοδα τόσο αυτού μου του αγώνα καθώς και ολόκληρης της αθλητικής μου προετοιμασίας. Οι εταιρείες που με στηρίζουν το 2016 είναι οι ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ, μεγάλος μου χορηγός για 3η συνεχόμενη χρονιά, ΠΕΤΡΟΓΚΑΖ Α.Ε., G&G - Ανασυσκευασίες,  ΚΑΡΑΤΖΗΣ Α.Ε, MINOAN LINES, ΖΑΡΟΣ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., CRETA INTERCLINIC, MACRON, ΚΕΝΤΗΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ.

Με την δύναμη της Παναγίας και τη θετική σας ενέργεια ελπίζω να πάνε όλα καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News