default-image

Επιτυχημένη αναπτυξιακή ημερίδα πάλης στο Παγκρήτιο

Σπορ
Επιτυχημένη αναπτυξιακή ημερίδα πάλης στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με την συμμετοχή παλαιστών μικρών ηλικιών του Καλλέργειου Α.Ο. και του Ο.Κ.Α.Αρκαδίου πραγματοποιήθηκε στο Παγκρήτιο Στάδιο Αναπτυξιακή Ημερίδα Πάλης .Όλα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια, αγωνίστηκαν με ζήλο και απέκτησαν χρήσιμες για το μέλλον εμπειρίες.

Τους προπονητικούς αγώνες ακολούθησε αγώνας επίδειξης των πρωταθλητών των Συλλόγων Στριλιγκά Γιώργου και Κλαψινού Μπάμπη, καθώς και παιχνίδια πάλης.

"Στόχος σ' αυτές τις ηλικίες είναι τα παιδιά να χαίρονται τον συναγωνισμό, να απολαμβάνουν το άθλημα-παιχνίδι και εξαιτίας αυτών να κάνουν καινούργιες φιλίες, που εμείς οι παλιότεροι γνωρίζουμε πως κρατάνε για μία ζωή.

Με τον Νίκο Μπονατάκη μας συνδέει μία φιλία 40 χρόνων. Από το 1976 που ήμασταν αθλητές του Άτλα Καλλιθέας και ως προπονητές η 18χρονη συνεργασία μας έχει αποφέρει έως και Ευρωπαϊκό μετάλλιο και άλλες διακρίσεις για την Κρήτη και την Ελλάδα», τόνισε ο  Ομοσπονδιακός προπονητής και προπονητής του Καλλέργειου Α.Ο. κ.Παράσχος Δεσκουλίδης.

Από την άλλη ο προπονητής του Ο.Κ.Α.Αρκαδίου κ.Νίκος Μπονατάκης δήλωσε:"Οι συναντήσεις αυτές είναι απαραίτητες και πολλαπλά ωφέλιμες. Τα παιδιά αποκτούν κίνητρα για να συνεχίσουν να αγωνίζονται και να προοδεύουν και ως αθλητές και ως προσωπικότητες. Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για μετά τις 4 Ιουνίου που θα αγωνιστούν οι μικροί αθλητές μας στην Αθήνα."

Διοικήσεις, προπονητές, αθλητές και γονείς ευχαριστούν την διεύθυνση του Παγκρήτιου Σταδίου και ιδιαίτερα τον Διευθυντή κ.Δημήτρη Τσιράκο για την στήριξη και την συνεργασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News