default-image

Δύο μετάλλια η συγχρονισμένη του Ωρίωνα σε διεθνή συνάντηση

Σπορ
Δύο μετάλλια η συγχρονισμένη του Ωρίωνα σε διεθνή συνάντηση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με δύο μετάλλια στις αποσκευές τους , επέστρεψαν οι αθλήτριες του Ωρίωνα , Γιαλαμά Κρύστη και Ταμπακάκη Δέσποινα από τους διεθνείς αγώνες Συγχρονισμένης Κολύμβησης ,1st Nireas synchro cup 2016, που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα.

Στην διεθνή αυτή διοργάνωση, που για πρώτη φορά έγινε στη χώρα μας από το Νηρέα Χαλανδρίου, με τη στήριξη του Δήμου Χαλανδρίου και υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, συμμετείχαν εκτός από την Ελλάδα και αθλήτριες από την Λευκορωσία, το Βέλγιο , τη Γεωργία και την Αρμενία.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής : στο Solo την πρώτη θέση κατέκτησε η Γιαλαμά  Κρύστη  του Ωρίωνα με 67.368 β. , τη 2η η Τριανταφυλλίδη Δήμητρα του Νηρέα με 63.946 και την 3η θέση η Καραπατάκη Ιουλίτα του ΓΑΣ Κ. Βόσπ. με 62.974.

Στο duet την πρώτη θέση κατέκτησαν οι αθλήτριες από τη Λευκορωσία Kaburneyeva Neli &Haliasouskaya Viyaleta με 68.597 ,  τη δεύτερη  θέση κατέκτησαν οι αθλήτριες του Ωρίωνα Ταμπακάκη Δέσποινα και Γιαλαμά Κρύστη με 64.734 και την Τρίτη οι αθλήτριες του Νηρέα Χαλανδρίου Γριζανού Εμμανουέλα και Τριανταφυλλίδη Δήμητρα με 63.352.

Στο αγώνισμα των φιγούρων οι αθλήτριες του Ωρίωνα πλασαρίστηκαν στην πρώτη τετράδα. Πιο συγκεκριμένα στην 1η θέση  βρέθηκε η Haliasouskaya με 72.62, στην 2η θέση η Γιαλαμά Κρύστη με 71.970 , στην 3ή θέση η Kaburneyeva με 70.832 και στην 4η θέση η Ταμπακάκη Δέσποινα με 66.301 επί του συνόλου των αθλητριών της κατηγορίας τους.

Το Δ.Σ. του Ωρίωνα συγχαίρει τις αθλήτριες όπως και τις προπονήτριες τους Ασκοξυλάκη Ελεάνα  και  Αγγελίδου Κλεοπάτρα για την επιτυχία τους αυτή και τους εύχεται ανάλογες επιτυχίες και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που ακολουθεί σε λίγες μέρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News