default-image

Τριήμερο τουρνουά Golf στη Χερσόνησο

Σπορ
Τριήμερο τουρνουά Golf στη Χερσόνησο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με 20 περίπου ομάδες (των τεσσάρων παικτών) από την Ελλάδα και την Ευρώπη, έρχεται το 3ήμερο τουρνουά 1st CRETE PRO AM ’16 στο Crete Golf Club στη Χερσόνησο, από τις 26 έως τις 29 Μαΐου 2016!

Κορυφαίοι παίκτες του γκολφ θα γνωρίζουν από κοντά το αγωνιστικών προδιαγραφών υψηλού επιπέδου γήπεδο, θα γευτούν την κρητική διατροφή, θα απολαύσουν την μοναδική φιλοξενία των κατοίκων του τόπου μας και τις ομορφιές της Κρήτης, σε μια από τις καλύτερες εποχές του χρόνου. Αρκετοί εξ αυτών, θα παραμείνουν περισσότερες ημέρες ή θα επιστρέψουν ξανά στην Κρήτη με τις οικογένειές τους και γι’ αυτό στόχος των διοργανωτών είναι να αποκομίσουν τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις για να προβάλλουν την Κρήτη σε ολόκληρη την Ευρώπη.

 Τα συνολικά έπαθλα του τουρνουά για τους επαγγελματίες παίκτες ανέρχονται στις 12.000 €, ενώ με την άμεση ανταπόκριση και τις πολλές δηλώσεις συμμετοχής που υπήρξαν, αναμένεται να καθιερωθεί ως τουρνουά, όπως έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και με το AEGEAN PRO AM. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι κατά τη διάρκεια του 3ημέρου, θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις γνωριμίας και σύσφιξης των σχέσεων των συμμετεχόντων αλλά και προβολής της Κρητικής παράδοσης και κουλτούρας, που μέσω της κοινωνικών δικτύων και της δημοσιότητας που θα λάβει το τουρνουά, θα «ταξιδέψουν» σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Τον αγώνα μπορούν να παρακολουθήσουν ελεύθερα και θεατές από συγκεκριμένα σημεία του γηπέδου αλλά και από τη βεράντα του Club House του Crete Golf Club, παρακολουθώντας ζωντανά τη δράση που εκτυλίσσετε στην τρύπα 18.

 Το τουρνουά, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής ομοσπονδίας γκολφ και της Ένωσης επαγγελματιών Ελλάδος PGA of Greece και είναι μέρος του Aegean Mini tour events, διοργανώνεται από το Crete Golf Club...

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News