default-image

Στο Παγκόσμιο της Αφρικής τα κορίτσια της ποδηλασίας

Σπορ
Στο Παγκόσμιο της Αφρικής τα κορίτσια της ποδηλασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για το Pietermaritzburg της Νότιας Αφρικής αναχώρησε το τάντεμ γυναικών με τις Χαλκιαδάκη Αδαμαντία και Μηλάκη Ηρώ για το παγκόσμιο κύπελλο δρόμου που θα γίνει 5-9 Μαΐου.Η αποστολή του Ελληνικού πληρώματος θα είναι πολύ δύσκολη στο δρόμο για το Ρίο, όμως είναι έτοιμες για ακόμα μια μεγάλη πρόκληση και διάκριση.

«Οι στόχοι μας είναι υψηλοί, έχουμε προετοιμαστεί πολύ σκληρά και πάμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας, απέναντι στους κορυφαίους. Ο αγώνας αυτός θα είναι ένα καλό τεστ για να δούμε που βρισκόμαστε και φυσικά αποτελεί πρόκριση για το παγκόσμιο πρωτάθλημα δρόμου που θα γίνει την επόμενη χρονιά στην ίδια πόλη», τονίζει ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης που συνοδεύει την αποστολή μαζί με τη γιατρό Παπαγιάννη Γιάννα.

Τις αθλήτριες της Εθνικής ομάδας αποχαιρέτησε ο πρόεδρος του σωματείου Τάλως και μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ κ.Επιτροπάκης Πάρις με τις ευχές για ένα μετάλλιο!

«Ευχαριστούμε πολύ την ομοσπονδία μας και τους χορηγούς της και φυσικά τους χορηγούς του Σωματείου ΑμεΑ ΤΑΛΩΣ Transcombi express s.a, Ξυδάκης οπτικά, Aegean Airlines, oakley και SL Bikes ποδήλατα όπως και όλους όσους ανώνυμα στηρίζουν τις προσπάθειες των αθλητών μας στο δρόμο για το Ρίο 2016».  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News