default-image

Δύο μετάλλια κέρδισε ο "Καλλέργειος" στο Πανελλήνιο Πάλης

Σπορ
Δύο μετάλλια κέρδισε ο "Καλλέργειος" στο Πανελλήνιο Πάλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε  ο Γιάννης Μιχελάκης στην κατηγορία των 66Kgr της τελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Πάλης Παμπαίδων  που έλαβε χώρα στις Σέρρες το περασμένο Σαββατοκύριακο, με τρεις νίκες και χωρίς να χάσει ούτε ένα πόντο!

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια του Μιχελάκη που έδειξε ότι έχει διαφορά από τους άλλους αθλητές της ηλικίας του. Κέρδισε δύο αγώνες χωρίς να χάσει κανένα τεχνικό σημείο 10-0 ενώ στον τρίο αγώνα επικράτησε 8-0 με πτώση, σε λιγότερο από ένα γύρο», τόνισε στη «Ν.Κ.» ο προπονητής του «Καλλέργειου», Παράσχος Δεσκουλίδης.  Ο Μιχελάκης  έχει ξεκινήσει ήδη να σκέφτεται την επόμενη χρονιά καθώς ανεβαίνει κατηγορία.

Επιτυχημένη ήταν η παρουσία και του Γιάννη Κασσωτάκη που κατέκτησε το ασημένιο (2ος)  μετάλλιο στην κατηγορία των 38Kgr! «Είμαι ευχαριστημένος και με την παρουσία του Κασσωτάκη  που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό, εξάντλησε όλες τις πιθανότητες αλλά έχασε από έναν καλύτερο αντίπαλο».

Ο Ζαχαριουδάκης Βασίλης παρόλο που είχε προκριθεί στα 73Kgr, δεν κατάφερε να ακολουθήσει την αποστολή για λόγους υγείας.

Μετά το Πάσχα τον «Καλλέργειο» θα εκπροσωπήσει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/ Κορασίδων Πάλης  που θα γίνει στη Μεσσηνία η Αγγελική Αλεξάκη  που θα διεκδικήσει για 3η χρονιά την κατάκτηση του τίτλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News