default-image

Στο Πανευρωπαϊκό βετεράνων ο Γραφανάκης

Σπορ
Στο Πανευρωπαϊκό βετεράνων ο Γραφανάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο αθλητής του "Gerontis Fighters" Γραφανάκης Ευστάθιος αναχώρησε για την πόλη της Θεσσαλονίκης  για να αγωνιστεί στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην κατηγορία των βετεράνων αθλητών  . Ο Γραφανάκης εκτός αθλητής από του συλλόγου με ένα DAN κατέχει και τον τίτλο του εθνικού διαιτητή στην Πανελλήνια ομοσπονδία kick boxing .

Μετά από σκληρή προετοιμασία με τον Αντρέα Τζανίδη και τον Ραφαήλ Μιχασι που έχουν προκριθεί για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, οι αθλητές είναι έτοιμοι να βάλουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν την θέση που θα τους εξασφαλίσει το χρυσό μετάλλιο.

Οι αθλητές του Γ. Γεροντή θα πλαισιώσουν όλα τα αγωνίσματα του taekwon do τα οποία είναι οι μάχες , οι εναέριες τεχνικές, τα τεστ δύναμης καθώς και τα tul . Πέρα το Γραφανάκη Ευστάθιο βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη για την προετοιμασία τους οι αθλητές Τζανιδης Ανδρέας και Ραφαήλ Μιχασι που προπονούνται με την εθνική ομάδα. Επόμενος στόχος του προπονητή όπως και των αθλητών είναι η κατάκτηση της καλύτερης δυνατής θέσης και στην συνέχεια στις αρχές Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η πρόκριση των εφήβων, νεανίδων  για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα όπου και εκεί θα δώσουν το παρών.

'' Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του πολυπόθητου στόχου  μας.  Θα κάνουμε μία δυνατή εμφάνιση καθώς και οι τρεις αθλητές  που μας εκπροσωπούν είναι καλά προετοιμασμένοι τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά, μετά από σκληρές προπονήσεις και πολύ δουλειά οι αθλητές μας θα ανταμειφθούν με το αποτέλεσμα που τους αξίζει και είμαι σίγουρος ότι θα μας κάνουν περήφανους. Καλή επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας'', τονίζει ο Γ. Γεροντής.  

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News