default-image

Κωστάκης: Όνειρο ζωής για μένα το Ρίο (video)

Σπορ
Κωστάκης: Όνειρο ζωής για μένα το Ρίο (video)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ένα χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές του επέστρεψε από το διεθνές μίτιγκ στίβου ΑμεΑ που έγινε στο Ντουμπάι ο Λασιθιώτης αθλητής Γιώργος Κωστάκης που κατέλαβε την πρώτη θέση στο μήκος με άλμα στα 6.68μ.

 Ο πρωταθλητής του «Λάτιου» ωστόσο κρατάει χαμηλούς τόνους, καθώς έχει θέση υψηλά τον πήχη της φετινής χρονιάς, στοχεύοντας σε μεγαλύτερες επιδόσεις. «Ήταν ο πρώτος αγώνας για φέτος και θα έλεγα πως ήταν μέτριος ο απολογισμός. Βρισκόμαστε ακόμη στη μέση της προετοιμασίας και έχουμε δρόμο μπροστά μας», τόνισε στη «Ν.Κ.» ο Γιώργος Κωστάκης που στέκεται ιδιαίτερα στις καλές συνθήκες που υπήρξαν στο Ντουμπάι αλλά και στο γεγονός ότι δεν έχει τραυματισμούς.

«Έκανα μία επίδοση κοντά στο ατομικό μου ρεκόρ (6.70μ.) και πιστεύω ότι η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη. Ήταν μία καλή αρχή όμως η προσπάθεια μέχρι το Ρίο συνεχίζεται…».

Ο πρωταθλητής του στίβου έχει μπροστά του 2,5 μήνες προετοιμασίας μέχρι τα επόμενα αγωνιστικά ραντεβού του. «Στις αρχές Ιουνίου θα λάβω μέρος στο μίτινγκ που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και μετά στο Πανευρωπαϊκό στην Ιταλία. Ελπίζω να είμαι υγιής και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στο Ρίο. Οι αγώνες αυτοί είναι ένα όνειρο ζωής για μένα. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο».     

https://youtu.be/3HnHjXX7czc

Της Μαρίας Πετρούτσου

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News