default-image

Η μάχη του επι κοντώ γυναικών στο Παγκόσμιο

Σπορ
Η μάχη του επι κοντώ γυναικών στο Παγκόσμιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ερχόμενη Παρασκευή στο Πόρτλαντ θα γίνει την η πρεμιέρα του παγκόσμιου πρωταθλήματος κλειστού στίβου και το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.  Μετά την ολοκλήρωση και του εθνικού πρωταθλήματος των ΗΠΑ, έχουμε τις 12 φιναλίστ του τελικού ο οποίος προκαλεί… ίλιγγο.

Το επίπεδο του αγώνα είναι τέτοιο, που η Ντέμι Πέιν, έχοντας κάνει 4.90μ. φέτος, δε θα αγωνιστεί στον τελικό! Στο πρωτάθλημα των ΗΠΑ ήταν τρίτη με τις Μόρις και Σουρ να κερδίζουν τις δύο πρώτες θέσεις και τα εισιτήρια για το παγκόσμιο.

 Η Σουρ άλλαξε γνώμη πριν από 10 μέρες και τελικά θα αγωνιστεί στο Πόρτλαντ όπου εκτός από την Πέιν, υπάρχουν και άλλες απώλειες λόγω… ανωτέρας βίας. Ισινμπάεβα και Σιντόρεβα είναι εκτός λόγω της τιμωρίας της Ρωσίας (η Ισινμπάεβα είναι και τραυματίας). Εκτός είναι και η Σίλβα που θέλει να μείνει στο πλευρό του τραυματία συντρόφου της.

Στεφανίδη και Κυριακοπούλου έχουν να αντιμετωπίσουν τις Αμερικανίδες που δείχνουν ότι είναι σε τρομερή κατάσταση (και εντός έδρας), ενώ υπάρχει και η πολύ έμπειρη Μούρερ που είναι αθλήτρια αγώνων.

Η 12δα του τελικού

Τζένιφερ Σουρ (ΗΠΑ) 5.03μ.

Σάντι Μόρις (ΗΠΑ) 4.95μ.

Κατερίνα Στεφανίδη (Ελλάδα) 4.90μ.

Νικόλετα Κυριακοπούλου (Ελλάδα) 4.83μ.

Ελίζα Μακάρντνεϊ (Νέα Ζηλανδία) 4.80μ.

Αλάνα Μπόιντ (Αυστραλία) 4.77μ.

Νικόλ Μπούχλερ (Ελβετία) 4.75μ.

Φαμπιάνα Μούρερ (Βραζιλία) 4.71μ.

Γίρινα Πτατσνικοβα (Τσεχία) 4.71.

Βίλμα Μούρτο (Φινλανδία) 4.71μ.

Λινγκ Λι (Κίνα) 4.70μ.

Αντζέλικα Μπένγκστον (Σουηδια) 4.66μ.

Πηγή: http://www.sportsfeed.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News