default-image

Βλέπουν Παγκόσμιο "Τάλως", Χαλκιαδάκη-Μηλάκη

Σπορ
Βλέπουν Παγκόσμιο "Τάλως", Χαλκιαδάκη-Μηλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο "Τάλως" μετά από μια εβδομάδα προετοιμασίας στην Ελβετία και το WCC (Κέντρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας ποδηλασίας) στο  Aigle ΚΑΙ μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας στο Montichiari της Ιταλίας 17-20 Μαρτίου...

Το δίδυμο με τις Χαλκιαδάκη Αδαμαντία και Μηλάκη Ηρώ στο τάντεμ και υπό τις οδηγίες του Ομοσπονδιακού προπονητή Βαρβεράκη Γιώργου ολοκληρώνει τις επόμενες ημέρες την προετοιμασία για το πρώτο μεγάλο παγκόσμιο ραντεβού της χρονιάς. Ο "Τάλως"  που έχει την τύχη να έχει στην ηγεσία του τον ακούραστο Πάρη Επιτροπάκη, με ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

"Είναι μεγάλη τιμή και διάκριση, για όλους, τη χώρα μας ,το σωματείο και την ομοσπονδία ΕΑΟΜ ΑΜΕΑ, που συμμετείχαν Έλληνες αθλητές και προπονητές προσκεκλημενοι της παγκόσμιας ομοσπονδίας uci.

Ευχαριστούμε πολύ όσους μας στηρίζουν και βρίσκονται δίπλα στις προσπάθειες των αθλητών μας.

Ιδιαίτερα την Transcombi express s.a που στηρίζει σταθερά το σωματείο και όλα τα τμήματα του , την Aegean Airlines, και τη Minoan Lines, για την έκπτωση σε εισιτήρια την Oakley για τα κορυφαία γυαλιά ηλίου , τη Fuji Bikes , το δήμο Ηρακλείου για τη φιλοξενία και όλους όσους επώνυμα και ανώνυμα είναι κοντά στους αθλητές μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News