default-image

H KOE τιμά τον Μιχάλη Σπαγουλάκη

Σπορ
H KOE τιμά τον Μιχάλη Σπαγουλάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σημαντική διάκριση από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για τον παράγοντα του Υγρού στίβου του ΟΦΗ Μιχάλη Σπαγουλάκη, για την προσφορά του στο άθλημα, εδώ και 30 χρόνια.

Ο έμπειρος παράγοντας  είναι μεταξύ των τιμώμενων προσώπων στην μεγάλη εκδήλωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, η οποία πραγματοποιείται αύριο (6:00μμ) στην Αθήνα.

«Η τιμητική διάκριση της Ομοσπονδίας στο πρόσωπο του Μιχάλη Σπαγουλάκη, είναι τιμή και επιβράβευση για τον ίδιο, αλλά και ξεχωριστή τιμή για τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ στις τάξεις του οπίου βρίσκεται αυτός ο ακούραστος εργάτης του Υγρού στίβου, όλα αυτά τα χρόνια. Ως Ερασιτέχνης ΟΦΗ, ευχαριστούμε τον Μιχάλη Σπαγουλάκη για αυτά που έχει προσφέρει στο σύλλογο και ειδικά στο πόλο του ΟΦΗ», αναφέρει σε ανακοίνωση του ο σύλλογος.

Στην εκδήλωση βραβεύονται αθλητές και  αθλήτριες, με τους προπονητές τους, που διακρίθηκαν στις σπουδαιότερες διοργανώσεις των έξι (6) Αθλημάτων της το 2015. Θα βραβευτούν συνολικά 149 αθλητές και αθλήτριες, με 53 προπονητές τους, που την χρονιά που μας πέρασε συγκέντρωσαν συνολικά 133 Μετάλλια (44 χρυσά, 40 ασημένια, 49 χάλκινα), στα Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, τα Μεσογειακά Κύπελλα και τις Πολυεθνείς Συναντήσεις και είχαν συμμετοχές σε Τελικούς των δύο πρώτων κορυφαίων διοργανώσεων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News