default-image

Χάλκινο μετάλλιο στην open για τη Νάσιου

Σπορ
Χάλκινο μετάλλιο στην open για τη Νάσιου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά από αρκετά χρόνια έρχεται στην Ηρακλειώτικη κολύμβηση ένα μετάλλιο από open κατηγορία αφού η Άννα Μαρία Νάσιου που ανήκει στον ΑΝΟΓλυφάδας αλλά προπονείται με τον Κώστα Φίλικα και τους Αργοναύτες συγκαταλέγεται   πλέον στα  μεγάλα   ονόματα της  Ελληνικής  κολύμβησης.

 Η νεαρή πρωταθλήτρια επιβεβαίωσε  στο πανελλήνιους  αγώνες  ανοιχτής  κατηγορίας  (open)  , που έγιναν στο Ο.Α.Κ.Α τη  μεθοδική  εργασία  που  γίνεται  στον  όμιλο και πως  δουλεύει  σωστά το τρίπτυχο  ( οικογένεια, αθλητής, προπονητής).

Συγκεκριμένα   η Άννα Μαρία Νάσιου πήρε μέρος  στα 50μ. και 200μ. πρόσθιο και στα 100μ.  πρόσθιο για το σχολικό πρωτάθλημα . Στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος στα 100μ. πρόσθιο κατέλαβε την 2η θέση για το 1ο ΓΕΛ Γαζίου με χρόνο 1.13.32.

Για τους Πανελλήνιους χειμερινούς αγώνες open στα 50μ. πρόσθιο κατέλαβε την 5η θέση με χρόνο 34.05 και στα 200μ. πρόσθιο πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 2.43.17 .

Επίσης κατέλαβε την 4η  θέση στην σκυταλοδρομία 4χ100 Μικτή Ομαδική με την ομάδα του ΑΝΟΓ με χρόνο 4.22.71.

Επίσης ο  Παπαδάκης Μιχάλης κατέλαβε την 31 η θέση με χρόνο 29.29  στα 50μ.  ύπτιο. Η διοίκηση των Αργοναυτών με ανακοίνωση της συγχαίρει τους αθλητές και τον προπονητής τους Κώστα Φίλικα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News