default-image

Σταθερά υψηλά ο στίβος του ΟΦΗ

Σπορ
Σταθερά υψηλά ο στίβος του ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυο χάλκινα μετάλλια (Καστρινού πένταθλο και Πατραμάνης ύψος) και μια5η θέση (Καλογεράκης 400 μ.) είχε το τμήμα στίβου του ΟΦΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Για μια ακόμη φορά ο ΟΦΗ έδειξε ότι διαθέτει αθλητές υψηλού επιπέδου, ικανούς να φέρουν πολύ σημαντικές διακρίσεις στο μέλλον εντός και εκτός Ελλάδος στο μέλλον. Ο ΟΦΗ τιμήθηκε από τον ΣΕΓΑΣ ως πρωταθλητής Ελλάδος του 2015 στην κατηγορία κορασίδων και φαίνεται ότι μπορεί να έχει ανάλογες διακρίσεις και στο μέλλον. Όπως επισημαίνει ο επικεφαλής του τμήματος στίβου του ΟΦΗ, Παναγιώτης Αντωνακάκης «είναι μια σημαντική διάκριση ομαδική και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μακάρι και του χρόνου να έχουμε  κάτι ανάλογο».

 Για την παρουσία του ΟΦΗ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου ανέφερε ότι «η παρουσία του ΟΦΗ ήταν σημαντική. Είχαμε δυο μετάλλια, ατομικό ρεκόρ και έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο. Υπάρχει αισιοδοξία ότι και φέτος το τμήμα στίβου του ΟΦΗ θα είναι ψηλά».

Ενώ ειδικότερα για την εικόνα των αθλητών του ΟΦΗ στους αγώνες, υπογράμμισε πως  «οι αγώνες κλειστού στίβου είναι για μας από την περιφέρεια αγώνες προετοιμασίας και τεστάρισμα των αθλητών για τους αγώνες του καλοκαιριού. Δεν υπάρχει πια αξιολόγηση σε αυτούς τους αγώνες για αυτό και η συμμετοχή είναι επιλεκτική. Για μας σημαντικό ήταν  οι εμπειρίες των αθλητών που αγωνίστηκαν».

Το άστρο του ΟΦΗ έλαμψε και πάλι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου που έγινε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η αθλήτρια του ΟΦΗ, Μελίνα Καστρινού, κατέκτησε στο πένταθλο το χάλκινο μετάλλιο συγκεντρώνοντας 3.328 βαθμούς. Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και  ο Δημήτρης Πατραμάνης του ΟΦΗ στο ύψος ξεπερνώντας τα 2,11, επίδοση που αποτελεί και για τον ίδιο ατομικό ρεκόρ. Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής του ΟΦΗ Γιώργος Καλογεράκης στα 400 μ., καθώς με χρόνο 49.75 κατέκτησε την 5η θέση με μεγάλο ατομικό ρεκόρ.

Τι έκαναν συνολικά οι αθλητές του ΟΦΗ:

-ΠΑΤΡΑΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΥΨΟΣ 2.11 ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ 3Η ΘΕΣΗ

-ΚΑΣΤΡΙΝΟΥ ΜΕΛΙΝΑ ΠΕΝΤΑΘΛΟ 3.328β. 3Η ΘΕΣΗ

-ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 400Μ. 49.75 ΑΤΟΜΙΚΟ ΡΕΚΟΡ 5Η ΘΕΣΗ

 Ικανοποιητικές επιδόσεις οι νέοι αθλητές του ΟΦΗ που αγωνίστηκαν για την εμπειρία στους αγώνες:

-ΜΑΡΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 60Μ. 8.27 & 200Μ 27.34

-ΕΠΤΑΜΗΝΙΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 200Μ 23.84

-ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΥΨΟΣ

-ΚΑΝΔΙΛΙΕΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 200Μ 23,50

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News