default-image

Χρυσό ο Θησέας στο Πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου

Σπορ
Χρυσό ο Θησέας στο Πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τετραμελή συμμετοχή είχε ο «Α.Σ.Μ.Τ.Η.Κ. ο Θησέας» στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που έγινε στην Αθήνα. Η ομάδα του Σταύρου Βατσινά έλαβε μέρος στο fighting στα -15 kg  και την πρώτη μέρα κατέκτησε ένα χρυσό στα -34 kg με τον Κίμωνα Δουληγέρη.  Πολύ καλές παρουσίες στα -41 kg  είχε ο Δημήτρης Μεραμβελιωτάκης,  στα -55 kg o Παυλίδη Κωνσταντίνος και στα - 60kg o Τίμος Μαυριτσάκης.

Τη δεύτερη μέρα στα duo ο σύλλογος του Ηρακλείου έλαβε μέρος  με δύο ζευγάρια για πρώτη φορά σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,  στα - 15 αγόρια με τους Μεραμβελιωτάκη - Δουληγέρη οι οποίοι στο μικρό τελικό πήραν την 4η  θέση σε μια κατηγορία με 16 ζευγάρια ενώ τα κορίτσια Ζαχαρένια Χαραλαμπίδη - Κων/ να Δεληγιάννη πήραν την 5η  θέση σε κατηγορία εξίσου μεγάλη.

 «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές του συλλόγου μας καθώς επίσης και στο διαιτητή Αντώνη Δανδάλη που είναι από το σύλλογο μας για την πολύ καλή διαιτησία του.  Ευχαριστώ επίσης τους γονείς για την συμπαράσταση τους και την αγάπη τους για το άθλημα αλλά και σε όσους συμβάλουν στην στήριξη και ανάπτυξη τους. Εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια», τόνισε στη «Ν.Κ.» ο Σταύρος Βατσινάς.

Νίκη για τον Μυλογιαννάκη

Επίσης ο αθλητής του «Α.Σ.Μ.Τ.Η.Κ. ο Θησέας» Νεκτάριος Μυλογιαννάκης αναδείχθηκε νικητής στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Kick Boxing που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο την περασμένη Κυριακή. Λόγω των υποχρεώσεων των αθλητών- τριων στο Πανελλήνιο Ζίου Ζίτσου, τον Μυλογιαννάκη καθοδήγησε ο προπονητής Θανάσης Βουλγαρίδης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News