default-image

Νέα νίκη της Εθνικής μας ομάδας

Σπορ
Νέα νίκη της Εθνικής μας ομάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην πρώτη θέση του ομίλους του στo World League παρέμεινε η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών μετά τη νίκη της με 9-6 επί της Ρουμανίας στο Βουκουρέστι.

Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Ανδρών στον Α' Όμιλο της Προκριματικής φάσης του World League στην ευρωπαϊκή ζώνη. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πέτυχε την τέταρτη νίκη του σε ισάριθμους αγώνες, καθώς επιβλήθηκε και στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας με 9-6, στον σημερινό αγώνα της για την 4η αγωνιστική.

Στον άλλον αγώνα του Ομίλου η Ουγγαρία νίκησε εκτός έδρας με 20-10 τη Γεωργία. Έτσι η Εθνική μας εξακολουθεί να παραμένει στην 1η θέση του Ομίλου και να είναι το φαβορί για την πρόκριση στην Τελική φάση της διοργάνωσης.

Η ελληνική ομάδα (που παρουσιάστηκε με δυο αλλαγές στη σύνθεσή της σε σχέση με το σύνηθες, καθώς στη θέση των Γιάννη Φουντούλη και Δελακά ήταν οι Σολανάκης, Τίγκας), κατάφερε με βασικό όπλο την άμυνά της και εκμεταλλευόμενη τον παίκτη παραπάνω,να ελέγξει το ρυθμό του παιχνiδιού και να πάρει από την αρχή το προβάδισμα το οποίο διατήρησε και αύξησε μέχρι το φινάλε.

Κορυφαίοι για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα οι τρεις που πέτυχαν και τα γκολ, ο βασικός φουνταριστός Κώστας Μουρίκης (4) και οι περιφερειακοί Βλαχόπουλος (3) και Γούνας (2).

ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 6-9

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-3, 3-2, 0-1.

Ρουμανία: Νεγκρεάν 1, Γκεόργκε 1, Μπουσίλα 1, Τσιοβεάνου 2, Γκοάντα 1

Ελλάδα: Μουρίκης 4, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ:

1. ΕΛΛΑΔΑ (56-27) 12

2. Ουγγαρία (61-40) 9

3. Ρουμανία (30-53) 3

4. Γεωργία (41-68) 0

Επόμενη αγωνιστική 26/4

Ρουμανία - Ουγγαρία

Γεωργία - Ελλάδα

ΠΗΓΗ: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News