default-image

Δηλώσεις για το 2ο Love Run Heraklion

Σπορ
Δηλώσεις για το 2ο Love Run Heraklion

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το Love Run Heraklion ανήκει πλέον στην ιστορία, αφήνοντας όλους τους συμμετέχοντες απόλυτα ικανοποιημένους.  Ο αγώνας έγινε πραγματικότητα λόγω της αμέριστης στήριξης των εθελοντών , που ξεπέρασαν τους 100. Καθώς και όλων των μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης του αγώνα με την πολύτιμη  του ΠΑΣΓ «Καλλιπάτειρα», συνδιοργανωτή του αγώνα μαζί με το Δήμο Ηρακλείου.

Χρυσός χορηγός του LOVE RUN HERAKLION 2016 ήταν η εταιρία κινητής τηλεφωνίας WIND και επίσημοι χορηγοί επικοινωνίας οι:  ΚΡΗΤΗ TV , ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ , neakriti.gr ,  Radio 98.4.

Σημαντικοί αρωγοί στην επιτυχία της διοργάνωσης ήταν η Περιφέρεια Κρήτης, ο Οργανισμός Λιμένος Ηρακλείου , η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηρακλείου, το ΕΚΑΒ , η Ελληνική Αστυνομία, το Λιμεναρχείο, ο Ερυθρός Σταυρός, οι Γιατροί του Αιγαίου ,οι εθελοντές Σαμαρείτες, το σωματείο «Είμαι ακόμα παιδί», το εθελοντικό σωματείο Α.Τ.Α.Χ.Τ.Ο.Ι., η ομάδα των ΚΑΠΗ Τάλως.

Το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς μόλις  έγραψε τη δική του σελίδα στην ιστορία. Θέτοντας τις βάσεις για να αποτελέσει αθλητικό θεσμό για την πόλη του Ηρακλείου και όχι μόνο.

Ακλουθούν δηλώσεις δρομέων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΕΛΑΚΗΣ (Πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου ): «Το Love Run Heraklion 2016 , ήταν το πρώτο μεγάλο δρομικό γεγονός της χρονιάς και αυτό προκύπτει από τη συμμετοχή του κόσμου που ήρθε εδώ στα Λιοντάρια και έτρεξε , έδωσε το μήνυμα του αθλητισμού και της προσφοράς. Πάνω από 1200 δρομείς, μαζί με τα παιδιά, έτρεξαν την παραλιακή Ηρακλείου . Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους τους συμμετέχοντες, τους θεσμικούς φορείς που  βοήθησαν τη διοργάνωση καθώς και τους συνδιοργανωτές του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ηρακλείου , σε αυτό το μεγάλο εγχείρημα, το ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα όπως επίσης και το Δήμο Ηρακλείου. Να ευχαριστήσουμε  τόσο το χρυσό μας χορηγό τη WIND όσο και κάθε ένα τους υπόλοιπους χορηγούς ξεχωριστά καθώς μας έδωσαν τη δυνατότητα να διεξάγουμε ένα αγώνα  υψηλού επιπέδου, με κορυφαίους αθλητές από 18 διαφορετικές χώρες. Σε αυτό τον αγώνα είχαμε και μια πρωτοτυπία, τις συμμετοχές των ζευγαριών. Φίλοι, σύντροφοι , συγγενείς έτρεξαν και τερμάτισαν μαζί, στέλνοντας ένα υπέροχο μήνυμα φιλίας και αγάπης».

ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ (ΠΑΣΓ Καλλιπάτειρα ): «Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα , γιατί όλοι μαζί οι αγωνιστές της ζωής , δώσαμε ένα μεγάλο αγώνα και δείξαμε ότι πέρα από το ότι μπορούμε να τρέχουμε , μπορούμε  και να συνεισφέρουμε στο συνάνθρωπο»

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ (Δήμαρχος Ηρακλείου): «Η διοργάνωση ήταν άρτια. Είμαστε πάρα πολύ ικανοποιημένοι καθώς η συμμετοχή ήταν ευρύτατη και είδαμε σήμερα να τρέχουν άνδρες , γυναίκες , παιδιά , μητέρες με τα παιδιά τους».

ΕΥΡΥΠΙΔΗΣ ΚΟΥΚΙΑΔΑΚΗΣ (Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης ):«Έγινε ένας σπουδαίος αγώνας , αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές , στους εθελοντές που χωρίς αυτούς δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Είναι μια μεγάλη γιορτή για το Ηράκλειο».

ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗ (Πρόεδρος Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης):

«Σήμερα το Ηράκλειο και όλη η Κρήτη ,έστειλαν ένα πολύ μεγάλο μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, το μήνυμα της  προσφοράς ,της  αγάπης και της  αλληλεγγύης στο συνάνθρωπο μας. Οι 7 δομές του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας, ποτέ δεν θα αφεθούν στην τύχη γιατί έχουν στο πλάι τους , ανθρώπους που αγωνίζονται και στηρίζουν τα παιδιά μας και τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας»

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΦΟΡΔΑΚΟΣ (Μαραθωνοδρόμος:«Ευχαριστούμε τους διοργανωτές που έκαναν τόσο κόπο να διοργανώσουν αυτό τον αγώνα,  για να νοιώσει  ο πολύς κόσμος τα όμορφα συναισθήματα που αισθανόμασταν εμείς τόσα χρόνια που συμμετείχαμε σε παρόμοιες εκδηλώσεις . Μπορεί ο κόσμος να θαυμάζει τους νικητές αλλά το ουσιαστικό είναι να συμμετέχουν και οι ίδιοι. Βάζοντας τον αθλητισμό στη ζωή τους , βελτιώνεται η καθημερινότητα και η υγεία».

ΣΠΥΡΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ (Μαραθωνοδρόμος): «Μια σημαντική μέρα σήμερα για το Ηράκλειο, μια σημαντική μέρα για τον αθλητισμό της Κρήτης. Ένας αγώνας αγάπης για τον αθλητισμό και τον συνάνθρωπο . Όλοι οφείλουμε να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες και εμείς οι παλιοί αθλητές αλλά και οι φορείς. Η διοργάνωση είναι άρτια, και τέτοιες διοργανώσεις πρέπει να γίνονται διότι ο αθλητισμός εκτονώνει και τονώνει» .

ΑΡΓΥΡΩ ΣΤΡΑΤΑΚΗ (Ambassador Παιδικού  αγώνα ,  Πρωταθλήτρια στίβου):«Η διοργάνωση ήταν υψηλού επιπέδου. Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές , στους εθελοντές κυρίως όμως στα παιδιά που συμμετείχαν και τερμάτισαν. Εύχομαι ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή τη διοργάνωση. Είναι ένας αγώνας θεσμός για την πόλη μας»

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΕΡΟΥΣΗΣ (1ος Love run Heraklion 2016 , Πρωταθλητής Μαραθωνίου):

“Αυτή μου η νίκη είναι ένα πέρασμα στη προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς του Ρίο και την αφιερώνω σε όλους τους κρητικούς για τη συγκλονιστική φιλοξενία ”

ΟΥΡΑΝΙΑ ΡΕΜΠΟΥΛΗ (1η στις γυναίκες Love run Heraklion 2016  ,Πρωταθλήτρια Μαραθωνίου):«Η διοργάνωση ήταν θαυμάσια. Ευχαριστήθηκα τον αγώνα και αυτό βοήθησε να κάνω πολύ καλό χρόνο. Το κλίμα ήταν καταπληκτικό , ο κόσμος , οι υπόλοιποι δρομείς μας εμψύχωναν και μας στήριζαν. Εύχομαι το επόμενο Love run να είναι ακόμη καλύτερο. Αυτός ο αγώνας ήταν μια πρόοδος για μένα και εύχομαι να πάνε όλα καλά και να εκπροσωπήσω επάξια τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς αγώνες».

ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥΔΑΚΗΣ (Παγκόσμιος Πρωταθλητής ΑΜΕΑ ακοντισμού, Παραολυμπιονίκης): «Αυτό που έγινε σήμερα , ήταν καταπληκτικό. Βγάλανε τον κόσμο έξω , πλημμύρισε το Ηράκλειο, όλοι όσοι συμμετείχαν έστειλαν το μήνυμα του αθλητισμού , της υγείας και της προσφοράς! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους διοργανωτές και στους εθελοντές».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ (Πρωταθλητής Ευρώπης τριπλούν): «Αυτό που ζήσαμε σήμερα ήταν μοναδικό. Ευχαριστώ πολύ τους διοργανωτές για την πρόσκληση , μακάρι να γίνεται κάθε χρόνο το LOVE RUN. Η διαδρομή ήταν πολύ ωραία και εύχομαι να συνεχίσουν να υπάρχουν άνθρωποι που θα στηρίζουν και στα επόμενα χρόνια τη διοργάνωση. Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα να βλέπει τόσο κόσμο να σε στηρίζει σε αυτή την προσπάθεια, συγχαρητήρια σε όλους.»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News