default-image

Το Έπαθλο Προσφοράς και Ήθους στον Ιακωβάκη

Σπορ
Το Έπαθλο Προσφοράς και Ήθους στον Ιακωβάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Περικλή Ιακωβάκη θα απονείμει τον «Έπαθλο Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου τιμώντας έτσι έναν σπουδαίο αθλητή που έβαλε τέλος φέτος στην καριέρα του.

Η βράβευση θα πραγματοποιηθεί στη γιορτή του ΠΣΑΤ που είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη 22/12 στις 7μ.μ. στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στην οποία θα τιμηθούν οι κορυφαίοι της χρονιάς.

Ο πρωταθλητής του Στίβου τιμάται για την πολύχρονη προσφορά του στον Αθλητισμό με σειρά μεγάλων και σπουδαίων διακρίσεων και ταυτόχρονα για την εν γένει συμπεριφορά και το ήθος που επέδειξε στην διαδρομή του αυτή.

Επίσης, το Δ.Σ. θα τιμήσει τους παγκόσμιους πρωταθλητές της ιστιοπλοΐας Ιορδάνη Πασχαλίδη και Κώστα Τριγκώνη για την πολυσήμαντη προσφορά τους και τις διακρίσεις τους στο άθλημα, τον διεθνή διαιτητή υδατοσφαίρισης Νίκο Σταυρόπουλο για τα μοναδικά του ρεκόρ και την παρουσία του στο άθλημα και την Ομάδα Ποδοσφαίρου των Special Olympics για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Λος Άντζελες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News