default-image

Με πεντάρα απάντησε η ΑΕΚ!

Ποδόσφαιρο
Με πεντάρα απάντησε η ΑΕΚ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύμισε ΑΕΚ από τα παλιά! Προερχόμενη από μια δύσκολη εβδομάδα, η «Ένωση» έδειξε ότι δεν της αξίζει η ισοπεδωτική κριτική και διέλυσε 5-1 τον Ηρακλή.

Με πρωταγωνιστή τον Βάργκας -που επανήλθε στην ενδεκάδα και πέτυχε δυο όμορφα γκολ- και σκόρερ επίσης τους Αραβίδη, Μπαρμπόσα και Μπουονανότε, οι «κιτρινόμαυροι» γλύκαναν με ωραίο θέαμα τον κόσμο που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.

Λίγος ο Ηρακλής, δεν μπόρεσε να πετύχει τίποτα περισσότερο απ' το «γκολ της τιμής» με τον Βέλλιο κι έγινε έρμαιο στις διαθέσεις της καλύτερης φετινής ΑΕΚ.

Συνθήματα κατά του Ντούσαν Μπάγεβιτς από τους οργανωμένους οπαδούς, που καθυστέρησαν να μπουν στο γήπεδο διαμαρτυρόμενοι εκ νέου για το μέτρο της κάρτας φιλάθλου.

ΑΕΚ (Στέλιος Μανωλάς): Μπαρόχα, Ντίντακ, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Γκάλο, Σιμόες (83' Κορδέρο), Γιόχανσον, Μπαρμπόσα, Μάνταλος, Βάργκας (74' Μπουονανότε), Αραβίδης (54' λ.τ. Κρισάντους).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Περνίς, Μπουκουβάλας, Μπαρτολίνι, Στάμου, Σαραμαντάς (46' Ρομάνο), Μακρής, Πουρτουλίδης (70' Περόνε), Κυριακίδης, Τσιλιανίδης (46' Μπουλούτ), Πασάς, Βέλλιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News