default-image

Άγγιξαν τις 500 οι συμμετοχές στο τουρνουά τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ

Σπορ
Άγγιξαν τις 500 οι συμμετοχές στο τουρνουά τένις του Ηράκλειο ΟΑΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Ηράκλειο Ζαρός- Φήμη τένις open 2015. Ήταν το  μεγαλύτερο τουρνουά τένις  που έγινε ποτέ στην Κρήτη, με διοργανωτή τον  Ιστορικό Όμιλο Ηράκλειο ΟΑΑ ,  την συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, την συμβολή , του μεταλλικού κρητικού νερού   Ζαρός  και των φυσικών κρητικών  αναψυκτικών  Φήμη.

Παρά τον  μεγάλο αριθμού των συμμετοχών 495 στον αριθμό, και τις αντικειμενικές δυσκολίες που προκύπτουν στον σχεδιασμό των αγώνων , το τουρνουά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία . Πραγματοποιήθηκαν συνολικά 371 αγώνες σε εννέα κατηγορίες Ανδρών Open, Ανδρών 12-40, Ανδρών 40-50, Ανδρών 50+, Ανδρών Αρχαρίων, Γυναικών, Διπλά Ανδρών, Διπλά Γυναικών και Διπλά Μεικτά.

Οι τελικοί στις κατηγορίες Open έγιναν μεταξύ των  Βασίλα Χάρη και Μεσσαριτάκη Γιώργου με νικητή τον Βασίλα με 63 64. Στις γυναίκες επικράτησε η Σωμαράκη Μαρία με 6/1, 6/4 της Σιγανού Ρένιας, ενώ τέλος στο διπλό ανδρών νικητές ήταν οι Βουρούκος Βαγγέλης/ΒλατάκηςΆγγελος που στον αγώνα με τους Ταμιωλάκη Βαλάντη /Ταμιωλάκη Μιχαήλ κέρδισαν 6/4 6/2.

Λίγο πριν τις απονομές παραδόθηκε από τον πρόεδρο του Ηράκλειο ΟΑΑ κ Μανώλη Μαρκαντωνάκη τιμητική πλακέτα στην Περιφέρεια Κρήτης -περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου-την οποία παρέλαβε ο εκπρόσωπός της αντιπερειφερειάρχης  κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ενώ τιμήθηκαν και οι εταιρίες Βότομος(νερό ΖΑΡΟΣ) και Φήμη ΑΕ που από το 2014 είναι οι κύριοι χορηγοί του τουρνουά .

Ακολούθησε η απονομή των επάθλων στους νικητές καθώς και δεξίωση για τους συμμετέχοντες. Από την Περιφέρεια Κρήτης παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας κ. Μανασάκη Βιργινία και ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού κ. Συριγωνάκης Νίκος καθώς και εκπρόσωποι από τους χορηγούς του τουρνουά και τους χορηγούς επικοινωνίας.

Το Δ.Σ. με ανακοίνωση του ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην άριστη διεξαγωγή του τουρνουά, την εθελοντική ομάδα του "Ηράκλειο", την Περιφέρεια Κρήτης, το μεταλλικό νερό ΖΑΡΟΣ, τα κρητικά αναψυκτικά ΦΗΜΗ, την εταιρεία TRETORN-PRINCE, τους χορηγούς επικοινωνίας και τέλος όλους όσους έλαβαν μέρος, και ανέδειξαν το τουρνουά σε ένα μοναδικό αθλητικό γεγονός .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News