default-image

Δεν προκρίθηκε στον τελικό του Κανόε Καγιάκ ο Συριόπουλος

Σπορ
Δεν προκρίθηκε στον τελικό του Κανόε Καγιάκ ο Συριόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν κατάφερε να πάρει την πρόκρισή του στον τελικού του Κ1 1000μ. στο Κανόε σπριντ ο Κυριάκος Συριόπουλος, ο οποίος αποκλείστηκε στην τρίτη ημιτελική σειρά.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την έκτη θέση της τρίτης προκριματικής σειράς με χρόνο 3:51.165 και πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό. Εκεί, όμως, τερμάτισε στην ένατη θέση με 3:49.098 και αποκλείστηκε απ' τη συνέχεια.

Η Σοφία Πιπιτσούλη, από την άλλη, τερμάτισε στην ένατη θέση της δεύτερης προκριματικής σειράς με χρόνο 2:05.547 και δεν πέρασε στα ημιτελικά.

Αποκλείστηκε η ελληνορωμαϊκή

Παραδόθηκαν οι Έλληνες αθλητές της Ελληνορωμαϊκής πάλης, που αποκλείστηκαν απ' τη συνέχεια των Ευρωπαϊκών αγώνων που γίνονται στο Μπακού.

Στα 66 κιλά ο Βλαδίμηρος Ματιάς αποκλείστηκε απ' τον Κροάτη Λεβάι (4-0) , ενώ στα 75 κιλά ο Πέτρος Μανουλίδης ηττήθηκε (4-0) απ' τον Ουκρανό Πισκόφ στα προκριματικά. Στην ίδια φάση σταμάτησε και η πορεία του Δημήτρη Παπαδόπουλου στα 85 κιλά, μετά από πτώση στον αγώνα με τον Ρουμάνο Ταμάς.

Ο Αλέξανδρος Παπαδάτος ξεκίνησε κατευθείαν απ' τα προημιτελικά των 130 κιλών, όμως ηττήθηκε 4-0 απ' τον Λευκορώσω Τσουκοσβίλι.

Χαμηλά και στο τρίαθλο ανδρών

Στην 45η θέση τερμάτισε ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου στο τρίαθλο ανδρών. Ο Έλληνας αθλητής τερμάτισε σε 2:01.45, χάνοντας την επαφή με το προπορευόμενο γκρουπ μετά την κολύμβηση. Ο Τζέιμς Χρόνης, από την άλλη, εγκατέλειψε την προσπάθειά τους το τρέξιμο, παρότι τα πήγε πολύ καλά στην ποδηλασία.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News