default-image

Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Τσάκωνας στο Παγκρήτιο

Σπορ
Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Τσάκωνας στο Παγκρήτιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ξημερώματα Παρασκευής επέστρεψε από την Τενερίφη, όπου έκανε προετοιμασία τον τελευταίο μήνα και λίγες ώρες αργότερα έφτασε στο Ηράκλειο , προκειμένου το Σάββατο να πάρει μέρος στους Διασυλλογικούς Αγώνες.

Παρόλα αυτά ο Λυκούργος Τσάκωνας δεν είχε κανένα πρόβλημα να ξεκινήσει τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο. Αγωνίστηκε στα 100 μ. στο Παγκρήτιο Στάδιο  όπου ήταν νικητής με 10.36 έστω κι αν ο άνεμος ήταν ευνοϊκός περισσότερο από το επιτρεπτό.

«Έκανα την τελευταία μου προπόνηση την Τετάρτη στην Τενερίφη. Έφτασα με καθυστέρηση στην Αθήνα τα ξημερώματα της Παρασκευής, καθώς υπήρχε βλάβη στο αεροπλάνο και λίγες ώρες μετά ταξίδεψα για την Κρήτη. Παρά την κούραση ένιωθα πολύ καλά και είχα ενέργεια κι έτσι βγήκε μια καλή επίδοση. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα πως θα ξεκινήσω τόσο γρήγορα», είπε ο κορυφαίος 200άρης των τελευταίων ετών.

Και συμπλήρωσε σχετικά με τον αγωνιστικό του προγραμματισμό: «Μετά τις 20 Μαΐου θα είμαι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση. Εκείνο το διάστημα θα επιδιώξω να κάνω κάποιες κούρσες και στο εξωτερικό, ενώ θα αγωνιστώ και σε κάποιους αγώνες και στην Ελλάδα».

Ο Τσάκωνας έχει ως απώτερο στόχο της σεζόν το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News