default-image

Επιτυχίες της Κρήτης στο Πανελλήνιο ακροβατικού διαδρόμου

Σπορ
Επιτυχίες της Κρήτης στο Πανελλήνιο ακροβατικού διαδρόμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία σημαντική και παράλληλα θεαματική διοργάνωση φιλοξενήθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο στο κλειστό στα Δύο Αοράκια στο Ηράκλειο. Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ακροβατικού διαδρόμου συλλόγων και ατομικού Α, β, γ και δ κατηγορίας, αλλά και ο προκριματικός περιφερειακός αγώνας τραμπολίνο συλλόγων και ατομικού των ίδιων κατηγοριών της 5ης περιφέρειας συγκέντρωσαν τα βλέμματα και καθήλωσαν όσους τα παρακολούθησαν.

Οι σύλλογοι της Κρήτης ξεχώρισαν με την παρουσία τους κατακτώντας πολλά μετάλλια. Στον ακροβατικό διάδρομο, στα κορίτσια ο Φιλαθλητικός κατέκτησε ένα χρυσό στις γυναίκες με τη Δέσποινα Φίλικα και ένα χάλκινο μετάλλιο, ενώ ο Οδυσσέας είχε απολογισμό δύο ασημένια και ένα χάλκινο.

Πολύ περισσότερες, όμως, ήταν οι κρητικές επιτυχίες στο διάδρομο των αγοριών. Ο Φιλαθλητικός κυριάρχησε στους άνδρες κατακτώντας και τα τρία μετάλλια με τους Ντζούρα, Ρινακάκη και Βασιλάκη, ενώ συνολικά είχε ως απολογισμό τρία χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα.

Η Μεσαρά Φιλία από την πλευρά της πανηγύρισε δύο πρωτιές και μία δεύτερη θέση, ενώ ο Οδυσσέας κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο. Στο βάθρο βρέθηκε και το σωματείο του Νίκου Καζαντζάκη κατακτώντας ένα χάλκινο μετάλλιο. Στη γενική κατάταξη ξεχώρισε το σωματείο του Αστέρα Πεύκης, το οποίο συγκέντρωσε και τις περισσότερες επιτυχίες.

Πλούσιο ήταν το θέαμα που προσέφεραν και οι αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στα προκριματικά του περιφερειακού πρωταθλήματος τραμπολίνο, οι οποίοι κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες του κλειστού στα Δύο Αοράκια.

Αναλυτικά, οι νικητές στον ακροβατικό διάδρομο ανά κατηγορία:

Άνδρες: Ντούρας Γιώργος (Φιλαθλητικός), Ρινακάκης Γιώργος (Φιλαθλητικός), Βασιλάκης Γιάννης (Φιλαθλητικός).

Έφηβοι: Κυρλάκης Γιώργος (Μεσαρά Φιλία).

Παίδες: Καμπουράκης Γιώργος (Μεσαρά Φιλία), Παναγιωτόπουλος Βασίλης (Πεύκη).

Παμπαίδες Α': Ανυφαντάκης Δημήτρης (Φιλαθλητικός), Τσιμπούκας Μανόλης (Φιλαθλητικός), Μαμαγκάκης Χριστόφορος (Φιλαθλητικός).

Παμπαίδες Β': Λαγουμτζής Χρήστος (Οδυσσέας), Καμπουράκης Ευάγγελος (Μεσαρά Φιλία), Παπανικολάου Αντώνιος (Ν. Καζαντζάκης).

Γυναίκες: Φίλικα Δέσποινα (Φιλαθλητικός), Κυριαζοπούλου Αλκμήνη (Αστέρας Πεύκης), Σαρρή Καλλιόπη (Οδυσσέας).

Νεανίδες: Βαβουράκη Βασιλική (Αστέρας Πεύκης), Τσεσμελή Βασιλική (Οδυσσέας), Αγαλιώτη Κουκή Κωνσταντίνα (Αστέρας Πεύκης).

Κορασίδες: Λαγώνικα Στέλλα (Αστέρας Πεύκης), Ζορμπά Αγγελική (ΑΟ Πεύκης), Σακελλαριάδη Αγάπη (Αστέρας Πεύκης).

Παγκορασίδες Α': Εφραίμογλου Αλεξάνδρα (Αστέρας Πεύκης), Πλατανοπούλου Αναστασία (Αστέρας Πεύκης), Παπαζαχαροπούλου Ευαγγελία (Αστέρας Πεύκης).

Παγκορασίδες Β': Κέντρου Αρετή (Αστέρας Πεύκης), Κεφάλα Μελανθία (Οδυσσέας), Χατζημιχαήλ Ιωάννα (Φιλαθλητικός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News