default-image

Πάει για ρεκόρ το Run Greece στη Λάρισα

Σπορ
Πάει για ρεκόρ το Run Greece στη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με ρεκόρ ξεκινάει ο πρώτος αγώνας της σειράς Run Greece, που θα γίνει την Κυριακή (29/3) στη Λάρισα και έχει κινητοποιήσει τους πολίτες της πόλης και των ευρύτερων περιοχών.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι εξαιρετικά μεγάλο και φαίνεται πως τα νούμερα θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Μέχρι το πρωί της Πέμπτης (26/3) οι εγγραφές είχαν φτάσει τις 3.450, όταν στην περσινή διοργάνωση συμμετείχαν περίπου 2.600 δρομείς.

Η Αναστασία Καρακατσάνη, που κατέχει την καλύτερη επίδοση στα 10χλμ, θα έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει τη χρονιά με νίκη και φυσικά να βελτιώσει το 35.17, που σημείωσε πέρυσι στην ίδια πόλη. Στα 5χλμ θα πάρει μέρος ο Ιάσωνας Ιωαννίδης, που με 15.39 κατέχει την κορυφαία επίδοση στην απόσταση, αλλά και η Μαρία Ζωγραφάκη, που έχει το ρεκόρ στην αντίστοιχη απόσταση των γυναικών (19.01). Στη Λάρισα θα τρέξουν ακόμη οι Δήμος Μαγγίνας στα 10χλμ., ο Κώστας Αμτζόπουλος και η Αναστασία Μαρινάκου στα 5χλμ ανδρών και γυναικών, αντίστοιχα.

Την διοργάνωση θα στηρίξουν και παλιοί αθλητές της πόλης, όπως ο Στέλιος Δημότσιος και η Ασημίνα Βανακάρα, αλλά και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, που τρέξει για τρίτη φορά διαδοχική σεζόν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News