default-image

Στα "Δύο Αοράκια" το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Ακροβατικού Διαδρόμου και οι προκριματικοί του τραμπολίνο

Σπορ
Στα "Δύο Αοράκια" το Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Ακροβατικού Διαδρόμου και οι προκριματικοί του τραμπολίνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακό θέαμα επιφυλάσσουν στο κοινό του Ηρακλείου οι αγώνες Τραμπολίνο και Ακροβατικού Διαδρόμου που θα πραγματοποιηθούν το προσεχές σαββατοκύριακο στο κλειστό στα Δύο Αοράκια. Περίπου 240 αθλητές και αθλήτριες απ' όλη την Ελλάδα θα λάβουν μέρος στους αγώνες που θα κορυφωθούν την Κυριακή το μεσημέρι με τους τελικούς του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ακροβατικού Διαδρόμου.

«Καλούμε τον κόσμο να παρακολουθήσει τους αγώνες και θα αποζημιωθεί από το θέαμα. Στους τελικούς του Ακροβατικού Διαδρόμου θα λάβουν μέρος οι κορυφαίοι αθλητές της Ελλάδας», τονίζει στη «Ν.Κ.» ο πρόεδρος των Κριτών Τραμπολίνο Ελλάδας κ. Δήμος Χρυσοσπάθης.

Πιο συγκεκριμένα, τώρα, θα γίνουν αγωνίσματα Τραμπολίνο-Μίνι Τραμπ-Ακροβατικού Διαδρόμου για τα επίπεδα 1-4. Στα επίπεδα αυτά δεν υπάρχει ηλικιακή κατάταξη, αλλά βαθμός δυσκολίας ασκήσεων ανά επίπεδο και ουσιαστικά αφορά τους αθλητές που είναι ακόμα στο στάδιο του μαζικού αθλητισμού. Είναι περιφερειακό πρωτάθλημα της Ε' περιφέρειας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι περίπου 150 αθλητές/τριες. Τα αγωνίσματα θα διεξαχθούν το Σάββατο. Στις 13:30 θα γίνει η παρέλαση των αθλητών/τριών και στις 14:00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες και υπολογίζεται να ολοκληρωθούν περίπου ως τις 17:30-18:00 με τις απονομές για τις τρεις πρώτες θέσεις ανά επίπεδο.

Οι προκριματικοί αγώνες Ακροβατικού Διαδρόμου πρόκειται να γίνουν και επίσης το Σάββατο από τις 18:00-19:30 και αφορούν την πρόκριση για τον τελικό της επόμενης μέρας. Οι συμμετοχές εδώ είναι περίπου 60 αθλητές/αθλήτριες.

Την Κυριακή θα διεξαχθεί η προκριματική φάση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τραμπολίνο & Μίνι Τραμπ (η τελική φάση θα διεξαχθεί σε διαφορετική ημερομηνία, μάλλον Αθήνα) και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικού Διαδρόμου. Η ημέρα θα ξεκινήσει στις 09:15 με την παρέλαση των αθλητών/τριών. Πρώτα θα ξεκινήσει η προκριματική φάση για Τραμπολίνο & Μίνι Τραμπ, όπου υπολογίζεται ότι θα έχει ολοκληρωθεί ως τις 13:00. Αμέσως μετά θα ξεκινήσει ο τελικός του Ακροβατικού Διαδρομού. Οι συμμετοχές αυτής της ημέρας είναι περίπου 160 αθλητές /αθλήτριες.

Συνολικά συμμετέχουν 13 Σωματεία, εκ των οποίων 5 έρχονται από Αθήνα και Στερεά Ελλάδα.

Τα σωματεία είναι: Φιλαθλητικός Γ.Σ. Ηρακλείου, Α.Ο. Αστέρας Πεύκης, ΟΚΑ Αρκάδι, Α.Ο. Πεύκης, ΓΣΗ Ν. Καζαντζάκης, ΓΣΗ Κάλλιστος, ΣΗΓΑ Γυμνάθλος, Α.Σ. Οδυσσέας, Κόροιβος Αμαλειάδας, Α.Ο. Κύδων Χανίων, Φ.Ο.Η. Αριάδνη, Σ.Γ. Σητείας, Οι Τιτάνες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News