default-image

Επιτυχημένο το «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων»

Σπορ
Επιτυχημένο το «Μινωικό Μονοπάτι Μύθων»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο χωριό Μύθους Ιεράπετρας ο 2ος αγώνας βουνού Μινωικό Μονοπάτι Μύθων .

Πολλές συμμετοχές με αθλητές από όλη την Ελλάδα, λάτρεις της φύσης και του ορεινού τρεξίματος σε δυο δύσκολες από τη μια μοναδικής ομορφιάς τοπίου από τη άλλη 12 και 26 km.

Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν τη διαδρομή μέσα στο πυκνό δάσος της Σελακάνου ακολουθώντας ένα ανηφορικό μονοπάτι το οποίο ήταν άρτια σηματοδοτημένο με αρκετούς σταθμούς ανεφοδιασμού και εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού σε κομβικά σημεία.

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Μύθων Ιεράπετρας με τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης και τον υπεύθυνος της διοργάνωσης Κ. Νίκο Φερετζάκη δημιούργησαν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα και έδωσαν τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να απολαύσουν για μία ακόμη φορά τις ομορφιές της Κρήτης αλλά και την φιλοξενία των ανθρώπων της.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ηρακλείου ήταν παρών στον αγώνα με αθλητές που διακρίθηκαν, καθώς στηρίζει προσπάθειες για την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της Κρήτης αλλά και του ορεινού τρεξίματος γενικά.

Στη γενική κατάταξη την 1η θέση πήρε ο Μανώλης Σηφάκης (Afordakos Team) με 2.24.48 ακολούθησαν : Μαυρογιάννης Παύλος (Ανεξάρτητος) με 2.25.52 και Καλοφύρης Νίκος (The North Face) με 2.29.51.

Στις γυναίκες 1η τερμάτισε η Dring Doylgeraki Joanna  με 3.28.43, 2η ήταν η Μαργαρίτα Σταπουντζή με 3.44.41 και 3η η Beti Flora με 3.57.39.

Στον αγώνα 12,5 χλμ. 1ος ήταν ο αθλητής του ΟΦΗ Αριστείδης Μιχελακάκης με 1.12.58, 2ος ο Γιάννης Παναγιωτάκης (ΟΥΚ) με 1.17.00 και 3ος ο Γιώργος Περράκης (Ανεξάρτητος) με 1.17.00

Με ανακοίνωση του ο  Σ.Δ.Υ.Η  συγχαίρει  τους αθλητές που πήραν μέρος στο 2ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων Αφορδακό Χρυσοβαλάντη που τερμάτισε 3ος στην κατηγορία 18-39 ετών και την Καραγιαννάκη Γεωργία που τερμάτισε επίσης 3η στην κατηγορία γυναικών 18-39 ετών στον αγώνα των 12 km. Επίσης συμμετείχαν ο Μανελάκης Δημήτρης, Μανιάτης Γιώργος, Μυλωνάς Ηρόδοτος στον αγώνα των 26 km με πολύ καλές επιδόσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News