default-image

Τρίτη θέση για τον Φιλιππίδη στη Γερμανία

Σπορ
Τρίτη θέση για τον Φιλιππίδη στη Γερμανία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εντυπωσιακός ήταν  ο Κώστας Φιλιππίδης, αυτή τη φορά στο Κότμπους της Γερμανίας. Ο πρωταθλητής μας ξεπέρασε τα 5,60 μ. στο επί κοντώ και κατέλαβε την τρίτη θέση, ενώ θα μπορούσε να είχε φύγει από τον αγώνα με ένα άλμα πάνω από τα 5,70 μ., δεδομένο του ότι η τρίτη του προσπάθεια στο συγκεκριμένο ύψος ήταν καλή.

Ο πρωταθλητής μας ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,30 μ. και συνέχισε δίχως απώλειες στα 5,40 μ. και 5,50 μ., ενώ στη συνέχεια απέτυχε μία φορά στα 5,60 μέτρα.

Ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα άφησε το 5,65 μ., προκειμένου να δοκιμάσει στα 5,70 μ.,όσο και η επίδοση που σημείωσε την περασμένη εβδομάδα στην Ορλεάνη.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Αλεξάντερ Γκρίπιχ (Ρωσία) με 5,70 μ. και χαμένες προσπάθειες στη συνέχεια στα 5,80 μέτρα και δεύτερος ο Τσέχος Μίχαλ Μπάρνερ με 5,65 μέτρα. Ο Φιλιππίδης θα συνεχίσει τους αγώνες του στην Γερμανία, την Παρασκευή στο Ντίσελντορφ.

Οι παραπάνω αγώνες του Φιλιππίδη είναι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας, εκεί όπου θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News