default-image

Δύσκολα τα πράγματα για το βόλεϊ της ΑΕΚ

Σπορ
Δύσκολα τα πράγματα για το βόλεϊ της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μεγάλες περιπέτειες μπαίνει και πάλι το τμήμα βόλεϊ ανδρών της ΑΕΚ. Πριν από λίγο παραιτήθηκε ο υπεύθυνος του τμήματος Μάνος Μακρής ο οποίος είχε και τη θέση του διευθυντή στην Ερασιτεχνική ΑΕΚ. Η παραίτηση του έρχεται 48 ώρες πριν από την λήξη της προθεσμίας για να πληρωθούν τα παράβολα των ξένων παικτών που θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα.

Στη συνέντευξη που έδωσε στο «Goal» ο Μακρής είχε αναφέρει πως «έχει κουραστεί» αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν έχει καμία οικονομική στήριξη. Τα πράγματα παίρνουν άσχημη τροπή για την «Ένωση» ενώ και πολλοί Έλληνες παίκτες αρνήθηκαν να υπογραψουν τα συμβόλαια τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η γραπτή δήλωση του Μάνου Μακρή:

«Η προσπάθεια που κατέβαλα αυτούς τους 14 μήνες μαζί με τους αθλητές, προπονητές και υπόλοιπους συνεργάτες μου στο ΤΑΑ, για να ξαναγίνει η ΑΕΚ υπολογίσιμη δύναμη στο ελληνικό βόλεϊ, ήταν τεράστια. Καταφέραμε όμως η ΑΕΚ να κερδίσει την αναγνώριση φίλων και εχθρών, να κατακτήσει τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της, το Λιγκ Καπ 2014 και παράλληλα να αποκτήσει βάσεις για μεγαλύτερες διακρίσεις.

Η προσπάθεια, που έγινε εν μέσω χιλίων προβλημάτων, ήταν τεράστια αλλά και εξαιρετικά ψυχοφθόρα. Δυστυχώς, προσωπικοί λόγοι με υποχρεώνουν να αποχωρήσω από το ΤΑΑ ΑΕΚ και να θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης. Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου σε αυτή τη δύσκολη διαδρομή και εύχομαι στην ομάδα να προχωρήσει στο δρόμο που έχουμε χαράξει…».

Πηγή: Sentragoal.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News