default-image

Ο ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί για το Run Greece

Σπορ
Ο ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί για το Run Greece

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

  Ο Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και η  Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης μετά την ομολογούμενη απ’ όλους μοναδική αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία του αγώνα RUN GREECE Ηράκλειο, ευχαριστούν και συγχαίρουν όλους όσους συμμετείχαν στην διοργάνωση των αγώνων.

          Ιδιαίτερα όμως ευχαριστούνε  τους πολίτες και τους φορείς του Ηρακλείου αλλά και της Κρήτης γενικότερα, που συμμετείχαν στους αγώνες τρέχοντας και βαδίζοντας το ιστορικό κέντρο του Ηρακλείου.

         Ο τελικός αριθμός εγγραφών έφτασε τους 2.741 (το 2013 είχαμε 2006 εγγραφές) και αποτελεί το μεγαλύτερο αριθμό εγγραφών στους αντίστοιχους αγώνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα σε όλες τις πόλεις.

Όπως αναφέρετε στη σχετική ανακοίνωση:

          «Σε καμιά περίπτωση όμως δεν θα κατορθώναμε να φτάναμε στην απόλυτη επιτυχία εάν δεν υπήρχαν οι δύο μεγάλοι συνδιοργανωτές της εκδήλωσης η Περιφέρεια Κρήτης με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη κ. Σταύρο Αρναουτάκη - η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Ευριπίδη Κουκιαδάκη και ο Δήμος Ηρακλείου με επικεφαλής το Δήμαρχο κ. Γιάννη Κουράκη.

         Καθοριστικής σημασίας για την επιτυχία ήταν η συμμετοχή και υποστήριξη της εκδήλωσης από το μεγάλο χορηγό ΄΄WIND΄΄, που εκτός των άλλων πρόσφερε για τον Παιδικό Ξενώνα το σπίτι των Αγγέλων, 3 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα δρομέα στα 5 και 10 χλμ.  Επίσης των τοπικών χορηγών “MINOAN LINES”, “καταστήματα ‘PUBLIC” και  των χορηγών του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.: ΒΜW – PRIME - Δημόσια Τηλεόραση – ADIDAS – NESTEA – DHL – Όμιλος Ιατρικού Αθηνών.

         Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις ανεκτίμητες υπηρεσίες και προσφορά τους:

-              Τις υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου, την Αντιδημαρχία Παιδείας και Πολιτισμού, την Εταιρεία Ανάπτυξης Αθλητισμού Ηρακλείου και το Δ.Σ. του Παγκρητίου Σταδίου, το Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., τη Διεύθυνση Συντήρησης και Αυτεπιστασίας - Τμήμα Κοινοχρήστων Χώρων, το Τμήμα Διαχείρισης και Συντήρησης Οχημάτων Καθαριότητας, το τμήμα Αποκομιδής Απορριμμάτων  και ανακυκλώσιμων Υλικών -Υπηρεσία Καθαριότητας.

-              Τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου και ιδιαίτερα το γραφείο – γραμματεία του κ. Αντιπεριφερειάρχη και το Γραφείο  Τύπου.

-              Το Σύνδεσμο Κριτών Στίβου Ηρακλείου, τόσο για την προετοιμασία όσο και για τη διεξαγωγή των αγώνων

-              Την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου και ιδιαίτερα την Τροχαία Ηρακλείου.

-              Το ΕΚΑΒ και το σύνολο των ιατρών των αγώνων.

-              Τον Ο.Λ.Η.

Το Λιμεναρχείο και την Λιμενική Αστυνομία»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News