default-image

Τρία μετάλλια από το Μίνωα στην ελληνορωμαϊκή

Σπορ
Τρία μετάλλια από το Μίνωα στην ελληνορωμαϊκή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τρία μετάλλια στις αποσκευές του επέστρεψε ο Μίνωας από το πρωτάθλημα νοτίου Ελλάδας ελληνορωμαϊκής πάλης παίδων-εφήβων, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το περασμένο Σάββατο.

Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, όπως και οι συμμετέχοντες, που έφτασαν τους 129. Παρ' όλα, αυτά ο Κωνσταντίνος Κυπραίος του Μίνωα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, έθεσε νοκ άουτ όλους τους αντιπάλους του και κατέκτησε την 1η θέση στα 85 κιλά. Ο Ιωάννης Χαλκιαδάκης στα 100 κιλά κατέλαβε τη 2η θέση, ενώ ο Αθανάσιος Ρολάκης κατέλαβε την 3η θέση στα 96 κιλά εφήβων. Θα μπορούσε να κατακτήσει και την 1η θέση, αλλά ένας τραυματισμός τον ανάγκασε να αποσυρθεί από τον τελευταίο αγώνα.

Σημαντική ήταν και η παρουσία του Βασίλειου Τζανή, που κατέλαβε την 6η θέση στα 85 κιλά, ενώ οι Καμνάκης Εμμανουήλ και Χριστόπουλος Γεώργιος δεν κατάφεραν να φτάσουν ψηλά στην πολύ δύσκολη κατηγορία των 69 κιλών, η οποία είχε πάνω από 23 αθλητές.

Απόλυτα ικανοποιημένοι δήλωσαν οι προπονητές των αθλητών Δημήτριος και Κωνσταντίνος Χριστόφορος, καθώς στις τελευταίες 15 ημέρες οι 13 αθλητές που συμμετείχαν στα πρωταθλήματα νοτίου Ελλάδος κατέκτησαν 7 μετάλλια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News