Γιόρτασε τον τίτλο το Άλογο Μαλεβιζίου... καλπάζοντας προς την Α2 ΕΠΣΗ!

Ποδόσφαιρο
Γιόρτασε τον τίτλο το Άλογο Μαλεβιζίου... καλπάζοντας προς την Α2 ΕΠΣΗ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεθυσμένη... πολιτεία είναι το Άλογο Μαλεβιζίου μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 2ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΗ και η χθεσινή φιέστα ήταν το αποκορύφωμα.

Η απονομή της... κούπας στους πρωταθλητές στο γήπεδο της Τυλίσου έφερε ένα ξέφρενο πάρτι και οι πανηγυρισμοί συνεχίζονταν μέχρι αργά το βράδυ.

Ποδοσφαιριστές, τεχνική ηγεσία και φυσικά η διοίκηση πήραν στα χέρια τους το τρόπαιο από τους ανθρώπους της ΕΠΣΗ και η ευτυχία ήταν ζωγραφισμένη στα πρόσωπα όλων.

Ο προπονητής του Αλόγου, Μάικ Παρθενάκης, δεν μπόρεσε να αποφύγει το... μπουγέλο από τους παίκτες του, ενώ ο ίδιος δήλωσε περήφανος που είναι σ’ αυτό το σωματείο. Παράλληλα, αφιέρωσε αυτόν τον τίτλο στην οικογένειά του.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος Βασίλης Συγλέτος υπογράμμισε: «Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά. Χωρίς αυτούς δε θα είχαμε πετύχει τίποτα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Ευχαριστούμε τον κόσμο για όλη τη χρονιά. Μπορεί το τρόπαιο αυτό να άργησε μία χρονιά, αλλά ήρθε».

Στο αγωνιστικό σκέλος της φιέστας, η ομάδα του προέδρου νίκησε 6-3 αυτή του προπονητή, ενώ μετά την απονομή το πάρτι συνεχίστηκε με μουσική και πολύ κέφι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News