Κύπελλο ΕΠΣΗ: Έφτασε η ώρα των προημιτελικών!

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Έφτασε η ώρα των προημιτελικών!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε Ατσαλένιο, Κρουσώνα και Ασήμι χτυπά σήμερα η καρδιά του ηρακλειώτικου ποδοσφαίρου, με τα τρία παιχνίδια που διεξάγονται για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Με σέντρα στις 16:30 τα ζευγάρια ΠΟΑ-Πόρος, ΠΑΟΚ-ΑΟ Τυμπακίου και Ασήμι-Ανθεστίων θα μονομαχήσουν για τα τρία πρώτα εισιτήρια του 2ου Final Four ενώ θα απομένει για να συμπληρωθεί η τετράδα το μεγάλο ντέρμπι του Γιούχτα με τον Αλμυρό, το οποίο μετατέθηκε για την επόμενη Τετάρτη 26 Απριλίου.

Οι τρεις σημερινές μάχες είναι αμφίρροπες και κάθε μία έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες.

Στο Ατσαλένιο ο ΠΟΑ με εξαιρετική ψυχολογία φιλοξενεί τον Πόρο, με τους γηπεδούχους να έχουν διπλό στόχο στο κλείσιμο της χρονιάς τόσο για τον τίτλο στην Α1 ΕΠΣΗ όσο και αυτόν του Κυπελλούχου, τον οποίο έχασαν πέρυσι στον τελικό από τον Αλμυρό. Ο Πόρος έχοντας πλέον μείνει εκτός διεκδίκησης παραμονής στην Γ’ Εθνική, θα τα δώσει όλα για την διάκριση στο Κύπελλο.

Σπουδαίο ματς θα γίνει και στον Κρουσώνα, με τον ΠΑΟΚ που διεκδικεί μαζί με τον ΠΟΑ το πρωτάθλημα στο τοπικό, να θέλει να εκμεταλλευτεί την πολύ δυνατή του έδρα ενώ ο ΑΟΤ έχει το έξτρα κίνητρο της παρουσίας στο Final Four το οποίο θα διεξαχθεί φέτος στη Μεσαρά ενώ ο τελικός πιθανότατα θα γίνει στο Τυμπάκι.

Τέλος μια μεγάλη πρόκληση τόσο για το Ασήμι, όσο και για τον Ανθεστίωνα είναι η μεταξύ τους μάχη πρόκριση, με το Ασήμι να θέλει να κάνει την έκπληξη και ως ομάδα Α2 Κατηγορίας να συμμετέχει στο Final Four, με τους Θραψανιώτες να προσδοκούν μια δεύτερη συνεχόμενη παρουσία στην τελική φάση της διοργάνωσης, όπως είχαν κάνει και πέρυσι στον Κρουσώνα…

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές των σημερινών αναμετρήσεων Κυπέλλου ΕΠΣΗ είναι:

Ώρα έναρξης 16:30

*Ασήμι-Ανθεστίων (γηπ. Ασημίου): Βασάκης, Βασιλάκης, Καλαϊτζής, 4oς: Ανδριανάκης, παρ: Ζαχαριουδάκης

*ΠΑΟΚ-ΑΟΤ (γηπ. Κρουσώνα): Ζαφείρης, Κατσογιάννης, Μασέλη, 4oς: Σαββούδης (παρ: Σφακιανάκης)

*ΠΟΑ-Πόρος (γηπ. ΠΟΑ): Σαμιωτάκης, Παπαδάκης, Ψαλιδάκης, 4oς: Κλαμπατσέας (παρ: Ψιμόπουλος)

Εξ’ αναβολής στη Γέργερη

Πέρα από τα παιχνίδια του Κυπέλλου, σήμερα διεξάγεται και ένα ματς της Α1 ΕΠΣΗ. Πρόκειται για το εξ’ αναβολής Ρούβας-Βόνη με σέντρα στις 17:00 στην Γέργερη. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είχε γίνει… στην ώρα του λόγω πυκνής ομίχλης που είχε σκεπάσει το γήπεδο. Διαιτητής στο Ρούβας-Βόνη ορίστηκε ο Μάριος Βισκαδούρος με βοηθούς Δασκαλάκη Ι.-Παρασύρη και παρατηρητή αγώνα τον Αλ. Καλεμάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News