Κύπελλο ΕΠΣΗ: Ο Ανθεστίων το 14ο εισιτήριο για τους "16"

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Ο Ανθεστίων το 14ο εισιτήριο για τους "16"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ομάδα του Θραψανού επικράτησε με 0-6 του Κεραυνού στο Ατσαλένιο

Σε εύκολη υπόθεση μετέτρεψε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ΕΠΣΗ ο Ανθεστίων, επικρατώντας σήμερα στο Ατσαλένιο με 0-6 του Κεραυνού.

Ο Ανθεστίων πήρε το 14ο εισιτήριο για τους «16» ακολουθώντας στην επόμενη φάση τους ΠΟΑ, ΠΑΟΚ, Αλμυρό, Ποσειδώνα, Γιούχτα, Πόρο, ΑΕΚ, Ζαρό, Λίντο, Εργοτέλη, Ρούβα, ΠΑΝΟΜ και Χερσόνησο, ενώ για να ολοκληρωθεί η 3η φάση απομένουν τα ζευγάρια Κανάρια-Ασήμι και Άγιος Δημήτριος-ΑΟΤ.

Αναφορικά με το σημερινό παιχνίδι στο Ατσαλένιο, ο Ανθεστίων κλείδωσε από πολύ νωρίς την πρόκριση, καθώς με δύο γκολ του Σεραφειμίδη και από ένα των Λυδάκη και Μπερνίκου, το σκορ στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης είχε διαμορφωθεί ήδη σε 0-4. Στην επανάληψη σκόραραν οι Χατζάκης και Κοντάκης για το τελικό 0-6.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ (Άρης Μαυρογιαννάκης): Χαχλιουτάκης, Μαυροζαχαράκης, Μαυρογιαννάκης, Βασιλάκης, Ρωμανάκης, Χριστοδουλάκης, Κυπραίος, Κεραλάκης, Τσιλόγλου, Γωνιανάκης, Παπαδάκης

ΑΝΘΕΣΤΙΩΝ (Βασίλης Πλεσίτης): Κασσωτάκης, Σαριδάκης, Πλαϊτάκης, Γκιούνγκα, Χότζα, Χρηστάκης, Σεραφειμίδης, Χατζάκης, Λυδάκης, Μπερνίκου, Κουρίνος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News