Κύπελλο ΕΠΣΗ: Με επτά παιχνίδια το φινάλε της 3ης φάσης

Ποδόσφαιρο
Κύπελλο ΕΠΣΗ: Με επτά παιχνίδια το φινάλε της 3ης φάσης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το περασμένο σαββατοκύριακο ήταν έντονο από πλευράς δράσης με ντέρμπι και δυνατά παιχνίδια τόσο στην Α1 ΕΠΣΗ όσο και στην Γ’ Εθνική, με το ενδιαφέρον σήμερα να εστιάζεται στις μάχες του Κυπέλλου ΕΠΣΗ. Αγωνιστική δράση υπάρχει σε επτά γήπεδα, εκεί απ’ όπου θα προκύψουν οι ομάδες που θα συμπληρώσουν την φάση των «16» της διοργάνωσης.

Από το σημερινό πρόγραμμα απουσιάζει το μεγάλο ντέρμπι όμως στη μάχη του Κυπέλλου ρίχνονται ομάδες που θα θεωρούνται φαβορί για διάκριση.

Από την Γ’ Εθνική, μετά τον Γιούχτα και τον Πόρο που έχουν περάσει ήδη στους «16», σήμερα αγωνίζονται τόσο ο περσινός Κυπελλούχος Αλμυρός με τον Θρίαμβο Αναλήψεως, όσο και ο ΑΟΤ στον Κρουσώνα με τον Άγιο Δημήτριο. Πάντως τόσο ο Μανόλης Σουτζής για την ομάδα του Γαζίου, όσο και ο Μιχάλης Κουτεντάκης από πλευράς Τυμπακίου, αναμένεται να δώσουν χρόνο σε παίκτες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Ασφαλώς οι ομάδες της Γ’ Εθνικής έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, όπως και ο ΠΟΑ με τον ΠΑΟΚ που λίγες ημέρες μετά το μεταξύ τους ντέρμπι κορυφής, παίζουν με Ομόνοια Καλλιθέας και Δωριέα αντίστοιχα. Μονομαχία με άρωμα Α1 ΕΠΣΗ θα γίνει στο Ατσαλένιο μεταξύ Κεραυνού-Ανθεστίωνα, με το συγκεκριμένο παιχνίδι να ξεκινά στις 15:30 και όχι στις 18:30 που είχε οριστεί αρχικά. Αμφίρροπο αναμένεται το ματς Κανάρια-Ασήμι στο Μαρτινέγκο ενώ στην Τύλισο, τον Ποσειδώνα περιμένει μια δυνατή μονομαχία απέναντι στην Αγία Βαρβάρα. Το πρόγραμμα των σημερινών αναμετρήσεων είναι:

Ώρα έναρξης 15:00

*Κανάρια-Ασήμι (γηπ. Εργοτέλη): Χανιωτάκης, Σαββούδης, Ανδριανάκης (παρ: Ψιμόπουλος)

*Ομόνοια Καλλιθέας-ΠΟΑ (γηπ. Παν/Περιφ): Σφακιανάκης Δ., Παπαδάκης Φ., Καλαϊτζής (παρ: Μπελαντής)

Ώρα έναρξης 15:30

*Δωριέας-ΠΑΟΚ (γηπ. Καστελίου): Κυριακόπουλος, Γαρεφαλάκης, Δουκιαντζάκης (παρ: Λαμπράκης)

*Κεραυνός-Ανθεστίων (γηπ. ΠΟΑ): Αξιώτης, Βασάκης, Θέμελη (παρ: Σφακιανάκης)

Ώρα έναρξης 16:00

*Θρίαμβος Αναλήψεως-Αλμυρός (γηπ. Χερσονήσου): Δασκαλάκης Ι., Δασκαλάκης Α., Βισκαδούρος Μ. (παρ: Ζαχαριάδης)

Ώρα έναρξης 16:30

*Αγία Βαρβάρα-Ποσειδώνας (γηπ. Τυλίσου): Σαμιωτάκης, Βισκαδούρος Α., Παπαδοσπυριδάκης (παρ: Ζαχαριουδάκης)

Ώρα έναρξης 19:00

*Άγιος Δημήτριος-ΑΟ Τυμπακίου (γηπ. Κρουσώνα): Μανδαλενάκης, Τσαμπουράκης, Ξυπάκης (παρ: Βαϊλάκης)

Οι ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση και περιμένουν σήμερα να συμπληρωθεί το παζλ, είναι οι: Γιούχτας, Πόρος, ΑΕΚ, Εργοτέλης, Ρούβας, ΠΑΝΟΜ, Χερσόνησος, Ζαρός, Λίντο ενώ η κλήρωση των «16» αναμένεται να γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Εξ αναβολής στα Καλέσα

Πέρα από τις αναμετρήσεις του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, το σημερινό πρόγραμμα στο τοπικό περιλαμβάνει και ένα εξ’ αναβολής παιχνίδι για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΗ. Πρόκειται για την αναμέτρηση Μαραθώνας-Μαρτινέγκο, που θα διεξαχθεί στις 18:30 στα Καλέσα, με διαιτητικό τρίο τους: Σταυράκη, Μαστορίδη και Χριστουλάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News