Τοπικό

Κοροβέζος για απόσυρση ΕΓΟΗ: «Αυγενάκη δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Ο Δημήτρης Κοροβέζος ανέλαβε προσωπικά την ευθύνη για την απόσυρση του ΕΓΟΗ από το πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι το σωματείο θα επιστρέψει υγιές.

Ωστόσο ο πρόεδρος του συλλόγου αναφέρει στην δήλωσή του ότι δεν θα ξεχάσουν ποτέ τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος με τους λάθος χειρισμούς του στους νόμους, ανάγκασε ένα σωματείο 100 ετών να αποσυρθεί! Η δήλωση Κοροβέζου:

“Με απόφαση δική μου και παίρνοντας όλη την ευθύνη επάνω μου αποσύρω τον ΕΓΟΗ από το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει μαύρη ημέρα που γράφτηκε. Το σωματείο θέλει λίφτινγκ. Ήρθε η ώρα, και άργησα, για να επιστρέψει υγιές.

Οι παλιοί έλεγαν για να φτιάξεις κάτι πρέπει να το χαλάσεις πιο μπροστά και το σωματείο έχει πολλούς και δύσκολους αγώνες εκτός τερέν για να δικαιωθεί και να μπορεί να υπάρχει συνέχεια.

Ζητώ συγγνώμη μόνο από τον Γιάννη Μαλλιωτάκη, τον Γιάννη Μαράκη, τον Γιάννη Στρατάκη και μερίδα φίλων του ΕΓΟΗ. Σε κανέναν άλλο δεν έχω να δώσω λογαριασμό!

Ούτε σε κακόγλωσσους, συμφεροντολόγους σε κάτι καφέ της πόλης, πολύξερους.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη, κ. Αρναουτάκη Σταύρο, τον κ. Νίκο Συριγωνάκη, τον κ. Πιτσούλη Γιώργο για την μεγάλη βοήθεια στο σύλλογο σε ότι τους ζητήσαμε, τον Μανόλη Καλογιάννη και το επιτελείο του γιατί είναι δίπλα μας στο δύσκολο αγώνα μας και επίσης το Νίκο Τζώρτζογλου και το Δ.Σ. της ΕΠΣΗ για τον μεγάλο αγώνα τους και την αγωνία που περνούν μαζί μας, ΕΙΔΙΚΑ ο πρόεδρος!

Εδώ δεν θα λησμονήσω τον Αυγενάκη, τον υφυπουργό αθλητισμού, που 100χρονο σωματείο το ανάγκασε με τους λάθος χειρισμούς στους νόμους για το ερασιτεχνικό, τοπικό να αποσυρθεί.

Το σωματείο μου με γήπεδο, το άφησε εκτός γηπέδου! Δεν θα σε ξεχάσουμε πότε!

Η κατρακύλα έρχεται και αν θυμάσαι είμαστε το μόνο σωματείο που σε ακολουθούσε προεκλογικά αλλά τώρα έχουν γνώση οι φύλακες!”

 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια