Σύσκεψη στην ΕΠΣΗ: Έστειλαν το μήνυμά τους ΠΑΟΚ και ΠΟΑ ενόψει ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Σύσκεψη στην ΕΠΣΗ: Έστειλαν το μήνυμά τους ΠΑΟΚ και ΠΟΑ ενόψει ντέρμπι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα γραφεία της ΕΠΣΗ πραγματοποιήθηκε σήμερα σύσκεψη για την διεξαγωγή του αγώνα του Σαββάτου μεταξύ ΠΑΟΚ και ΠΟΑ στο γήπεδο Κρουσώνα, ενός αγώνα με υψηλή βαθμολογική κρισιμότητα στην Α1 Κατηγορία.

Το παρών στην σύσκεψη έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κ. Νίκος Τζώρτζογλου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος κ. Γιώργος-Πλούταρχος Κουτεντάκης και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρατηρητών κ. Γιώργος Φανουράκης.

Από τα δύο σωματεία έδωσαν το παρών από τον ΠΑΟΚ ο πρόεδρος κ. Κώστας Μπουμάκης και ο γενικός αρχηγός κ. Κώστας Πανταζής και από τον ΠΟΑ ο πρόεδρος κ. Λέλεκας με τον γιο του Νίκο και ο γενικός αρχηγός κ. Φίλιππας Ρουμπάκης.

Η σύσκεψη έγινε μέσα σε εξαιρετικό κλίμα και με συναίνεση απ’ όλες τις πλευρές για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Προκειμένου να διαφυλαχθεί η τάξη θα σταλεί έγγραφο για την παρουσία αστυνομικής δύναμης ενώ θα οριστούν δύο παρατηρητές και υπερπαρατηρητής αγώνα ενώ θα οριστεί και 4ος διαιτητής.

Επίσης αποφασίστηκε οι φίλοι του ΠΟΑ να παρακολουθήσουν το παιχνίδι στο μέρος της μεγάλης κερκίδας του γηπέδου Κρουσώνα πάνω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας ενώ θα προβλεφθεί να διατεθεί και πάρκινγκ στην πίσω πλευρά του γηπέδου.

Όπως τόνισαν άπαντες, οι καλές παραδοσιακά σχέσεις των δύο ομάδων και η ιστορία τους, επιτάσσουν έναν αγώνα όπου αντίπαλοι θα είναι μόνο για 90 λεπτά και ευχή όλων είναι το Σάββατο κερδισμένο να βγει το ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News