Ανακοίνωση ΠΑΟΚ για την φιλοξενία στο Θραψανό

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωση ΠΑΟΚ για την φιλοξενία στο Θραψανό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έντονα παράπονα εκφράζει το Δ.Σ. του ΠΑΟ Κρουσώνα για την φιλοξενία που συνάντησε στο σημερινό παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα στο Θραψανό, παιχνίδι όπου ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα με 2-1. Σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Σήμερα η ομάδα μας έπαιξε για την 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ στο «φιλόξενο» Θραψανό με την φίλη ομάδα του ΑΝΘΕΣΤΙΩΝΑ γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 2-1.

Συγχαίρουμε την ομάδα του Ανθεστίωνα για την δίκαιη επικράτηση της εντός του αγωνιστικού χώρου, καθώς και την τριάδα των διαιτητών για τα ακριβοδίκαια σφυρίγματα τους .

Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για μερικούς ανεγκέφαλους «φίλαθλους» οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα εκεί με μοναδικό σκοπό , τις ύβρεις , τον χλευασμό και το ταπείνωμα όχι μόνο της ΟΜΑΔΑΣ μας αλλά εν χορό και της υπερήφανης ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ που ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕ!

Ο ΠΑΟΚ καθώς και ΚΡΟΥΣΩΝΑΣ έχουν δώσει άπειρες φορές τα διαπιστευτήρια τους για το τι εκπροσωπούν ΚΑΘΩΣ και τον ΣΕΒΑΣΜΟ που δείχνουν σε όλες τις ομάδες ανεξάρτητου ΟΝΟΜΑΤΟΣ και ΦΑΝΕΛΑΣ!

Δεν είναι δυνατόν να εκδιώκονται οι φίλαθλοι μας από τις εξέδρες του ΓΗΠΕΔΟΥ και πίσω από τον πάγκο της ΟΜΑΔΑΣ μας να μας περνούν γενεές 14.

Χωρίς λόγο και αιτία.

Λυπούμαστε για το έργο που προσπαθεί η ΔΙΟΙΚΗΣΗ να επιτελέσει η οποία όφειλε να προστατέψει με κάθε τρόπο τόσο τον πάγκο της ΟΜΑΔΑΣ μας, όσο και τους ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ μας και να υπενθυμίσουμε την ΑΨΟΓΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ που παρείχε ο ΠΑΟΚ και οι φίλαθλοι στο ΠΑΙΧΝΙΔΙ του Α ΓΥΡΟΥ καθώς και πριν από 10 μήνες στα ημιτελικά του FINAL FOUR .

Σήμερα γυρίσαμε δεκαετίες πίσω...

ΔΣ ΠΑΟΚΡΟΥΣΩΝΑ»

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News