Άψογη φιλοξενία για τον ΠΟΑ στις Ασίτες

Ποδόσφαιρο
Άψογη φιλοξενία για τον ΠΟΑ στις Ασίτες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αποστολή ξεναγήθηκε πριν το ματς στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου – Γοργολαΐνη

Ο ΠΟΑ επέστρεψε στις Ασίτες στα νικηφόρα αποτελέσματα, με την αποστολή της ομάδας να συναντά εξαιρετική φιλοξενία. Μάλιστα βρέθηκε από νωρίς στις Ασίτες και γευμάτισε στην ταβέρνα «Εαρινό» ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκε την ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου – Γοργολαΐνη. Ο ΠΟΑ αναφέρει σε σχετική ενημέρωση:

«Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α ευχαριστεί θερμά την ομάδα των Ασιτών για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας μας, στο χθεσινό μεταξύ μας παιχνίδι κι εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα με υγεία!

Η αποστολή του Π.Ο.Α ξεκίνησε χθες το πρωί από το Ατσαλένιο με προορισμό τις Ασίτες και αρχικά την ταβέρνα “Εαρινό” όπου και γευμάτισε με εξαιρετική εξυπηρέτηση και πανέμορφη Θέα. Στην συνέχεια, μετέβη στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου – Γοργολαΐνη.

Προσκύνησε και της διαβάστηκαν ευχές από τον Πάτερ, ο οποίος ανέφερε και κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για το μοναστήρι και τον θαυματουργό Άγιο Γεώργιο. Επίσης οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και οι άνθρωποι της ομάδας μας επισκέφθηκαν το μουσείο που στεγάζεται στη Μονή, στο οποίο έχει γίνει καταπληκτική δουλειά.

Ευχαριστούμε θερμά τον καθηγητή Κωστή Μησώκα για την ξενάγηση και τα βιβλία που έκανε δώρο στα μέλη της αποστολής μας. Τελικός προορισμός το γήπεδο Ασιτών όπου οι “πράσινοι” φιλοξενήθηκαν από την τοπική ομάδα στο ματς που ολοκληρώθηκε με το υπέρ μας 0-2».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News