Τοπικό

Κοπή πίτας και γιορτή ποδοσφαίρου από την ΕΠΣΗ

Θα μοιραστούν δωρεάν προσκλήσεις σε όλα τα σωματεία της τοπικής Ένωσης

Μετά από τρία χρόνια και έχοντας ξεπεράσει πλέον τα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία, η ΕΠΣΗ διοργανώνει κοπή πίτας και γιορτή ποδοσφαίρου!

Η εκδήλωση θα γίνει την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου στην ταβέρνα "Πετούσης" με δωρεάν προσκλήσεις για όλα τα σωματεία της Ένωσης. Επίσης θα γίνουν απονομές, θα μοιραστούν δώρα και την εκδήλωση θα τιμήσουν επίσημοι προσκεκλημένοι από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «O Πρόεδρος Νίκος Τζώρτζογλου και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας την Ετήσια Κοπή της Πίτας της Ένωσής μας, την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 20:00 στην ταβέρνα «Πετούσης» στην Αμμουδάρα. ΜΕΓΑΣ χορηγός της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Κρήτης, στην οποία η ΕΠΣΗ εκφράζει ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αμέριστη στήριξή της στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, στους παράγοντες και τα σωματεία. Στη μεγάλη γιορτή της ΕΠΣΗ, όπου θα προσφερθεί πλήρες μενού, θα συμμετέχουν δωρεάν τα σωματεία μέλη μας μέσω των εκπροσώπων τους, αλλά και όλοι οι συντελεστές των διοργανώσεών μας, ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες σε πρόσωπα για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο. Επίσης θα μοιραστούν πλούσια δώρα σε όλα τα σωματεία. H παρουσία σας θα είναι τιμή για εμάς και θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια