Κληρώνει σήμερα για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Κληρώνει σήμερα για την 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά τα παιχνίδια της 1ης και της 2ης φάσης, σήμερα ξεκινά το… κυρίως μενού του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, με την κλήρωση της 3ης φάσης, στην οποία συμμετέχουν μαζί με όσες ομάδες συνεχίζουν, οι ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣΗ. Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στο «Τρανζίστορ» στο Τσαλικάκι και η φιλοξενία είναι μια προσφορά του ΑΟ Δαμάστας. Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗ αναφέρει:

«Η Επιτροπή Κυπέλλου ανακοινώνει στα σωματεία ότι η κλήρωση της Γ’ Φάσης της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 στο «Τρανζίστορ Coffe & Food» στο Τσαλικάκι και η φιλοξενία είναι μια προσφορά του Α.Ο. Δαμάστας. Σύμφωνα με την προκήρυξη, στην κλήρωση της Γ’ Φάσης θα συμμετέχουν όσες ομάδες συνεχίζουν από την δεύτερη φάση μαζί με τις ομάδες της Γ’ Εθνικής και της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣΗ. H Επιτροπή Κυπέλλου ενημερώνει τα σωματεία ότι οι αγώνες της Γ’ Φάσης της διοργάνωσης θα ξεκινήσουν την αμέσως επόμενη Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου. Προσκαλούνται οι εκπρόσωποι των σωματείων να δώσουν το παρών στην διαδικασία της κλήρωσης. Η ΕΠΣΗ και η Επιτροπή Κυπέλλου ευχαριστούν το «Τρανζίστορ Coffe & Food» και τον ΑΟ Δαμάστας για την φιλοξενία της κλήρωσης».

Στην κληρωτίδα θα μπουν συνολικά 33 ομάδες και πιο συγκεκριμένα: οι δώδεκα που συνεχίζουν από την δεύτερη φάση και είναι: Ασήμι, Λίντο, Αγία Βαρβάρα, Άγιος Δημήτριος, Δίας, Γαρίπα, Αετός Ανωγείων, Ομόνοια Καλλιθέας, Ζαρός, Θρίαμβος Αναλήψεως, Δωριέας, Κανάρια, οι τέσσερις της Γ’ Εθνικής (Αλμυρός, Γιούχτας, Πόρος, ΑΟΤ) και τις 17 της Α1 Κατηγορίας ΕΠΣΗ (ΠΟΑ, ΠΑΟΚ, Ανθεστίων, Ρωμανός, Ρούβας, Μοίρες, Εργοτέλης, Ποσειδώνας, Δαμάστα, ΠΑΝΟΜ, ΑΕΚ, Μινωική, Χερσόνησος, Βόνη, Ασίτες, Δειλινά, Κεραυνός).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News