Άρωμα Αργεντινής με Τόμας Αρμόα στον ΠΟΑ

Ποδόσφαιρο
Άρωμα Αργεντινής με Τόμας Αρμόα στον ΠΟΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΟΑ ανεβάζει το επίπεδο της μεσαίας του γραμμής με την απόκτηση του Αργεντίνου Τόμας Αρμόα, ο οποίος ήδη έχει ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας και αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΟΑ.

Σήμερα ανακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του 27χρονου ποδοσφαιριστή, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος για την παρουσία του στον ΠΟΑ και υποσχέθηκε ότι θα βοηθήσει την ομάδα να επιστρέψει στην Γ’ Εθνική. Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ. του Π.Ο.Α ανακοινώνει με μεγάλη χαρά πως ο Αργεντινός παίκτης Tomas Armoa θα φοράει στο εξής την φανέλα της ομάδας μας, προσδίδοντας ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα στην μεσαία μας γραμμή.

Είναι γεννημένος 8/5/1996 και αγωνίζεται κυρίως ως 10άρι. Έχει παίξει στην Αργεντινή μεταξύ άλλων κι επαγγελματικά στις Central Cordoba de Rosario (Primera C), Adiur (Rosario), Alianza Deportiva de Fuentes (Liga Casildense).

Παρακάτω οι πρώτες του δηλώσεις στα πράσινα, αναφέροντας πως είναι ενθουσιασμένος και πολύ χαρούμενος που βρίσκεται στην ομάδα, με την υποδοχή όλων των ανθρώπων του Π.Ο.Α ενώ μίλησε και για τον στόχο που δεν είναι άλλος από την άνοδο.

Αναλυτικά: " Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον ΠΟΑ, είναι μια μεγάλη ευκαιρία για μένα που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο και θέλω πολύ να βοηθήσω στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει.

Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος κι ενθουσιασμένος με την υποδοχή από τους συμπαίκτες μου και όλους όσοι εργάζονται στον σύλλογο!

Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να μεγαλώσω μέσα στην ομάδα και να μπορέσω να δείξω τον εαυτό μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο για να μείνω εδώ. Με τον ΠΟΑ στόχος είναι η άνοδος. Θέλω να βοηθήσω μαζί με τους συμπαίχτες μου και το προπονητικό Τιμ να πετύχουμε αυτό τον στόχο για να επανέλθει η ομάδα στην Γ' Εθνική κατηγορία"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News