Ρούβας: Μετά την νίκη… έκοψαν πίτα στην Γέργερη (photos)

Ποδόσφαιρο
Ρούβας: Μετά την νίκη… έκοψαν πίτα στην Γέργερη (photos)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον Ρούβα ήθελαν όσο τίποτε άλλο την επιστροφή στα τρίποντα στο παιχνίδι με τον αξιόμαχο Κεραυνό και τα κατάφεραν έστω και δύσκολα με σκορ 1-0.

Είχε προηγηθεί μια ιδιαίτερη εβδομάδα, απόρροια της άσχημης εμφάνισης που είχε κάνει ο Ρούβας στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, γνωρίζοντας την ήττα με 4-2, όμως άπαντες έδειξαν ότι έκλεισε η κακή παρένθεση.

Μετά το ματς όλη η οικογένεια του Ρούβα πήγε στην ταβέρνα «Λίμνη του Διγενή», δίπλα στην τεχνητή λίμνη της Γέργερης και εκεί έγινε η κοπή της πίτας, σε μια εκδήλωση που είχε το γενικό πρόσταγμα η ψυχή της ομάδας, ο Γιάννης Μανιαδάκης.

Μέσα σε όμορφο κλίμα και με εκλεκτά εδέσματα, άπαντες πέρασαν ένα όμορφο βράδυ ενώ τυχερές με τα φλουριά ήταν οι σύντροφοι των ποδοσφαιριστών Άγγελου Ξημεράκη και Γιώργου Μαστραχά που παρέλαβαν χρηματικά ποσά από την διοίκηση.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών από την δημοτική αρχή Γόρτυνας οι κ. Κοκολάκης και Σηφάκης ενώ ξεχωριστή ήταν η παρουσία του ποδοσφαιριστή του Αλμυρού, Μιχάλη Φραγκουλάκη, που λόγω τραυματισμού δεν ταξίδεψε για το ματς με τον Άγιο Ιερόθεο και του δόθηκε η ευκαιρία να βρεθεί με καλούς του φίλους στην Γέργερη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News