Τοπικό

Πρόεδρος Πήγασου για Αυγενάκη: «Σας ευχαριστώ που με απαλλάξατε από τα καθήκοντά μου»

Κάθε μέρα που περνά λιγοστεύουν απ’ ότι φαίνεται οι ελπίδες για να ανοίξει το Μητρώο και τα σωματεία που δεν έχουν ακόμα εγγραφεί να μπορέσουν να καταθέσουν την αίτησή τους και να αποκτήσουν δικαίωμα να αγωνίζονται στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Πέντε σωματεία από τo Ηράκλειο (Πήγασος, Κουνάβοι, Νέοι Ηροδότου, Θέρισσος, ΟΦ Αρκαλοχωρίου) βρίσκονται σε πολύ δύσκολη κατάσταση και οι εξελίξεις είναι απογοητευτικές, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο πρόεδρος του Πήγασου κ. Χαράλαμπος Μακράκης, απευθυνόμενος στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη…

“Υπουργέ μου είμαι 12 χρόνια πρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο Πήγασος. Ποτέ δεν έδωσα το δικαίωμα σε κάποιον να ασχοληθεί με τα πολιτικά μου φρονήματα. Τώρα αν εσείς νιώσατε ότι απειλείστε πολιτικά και μάλιστα το είπατε δημόσια σε ραδιοφωνικό σταθμό από μία ομάδα που το χωριό μου δεν έχει παραπάνω από 300 κατοίκους επειδή εγώ σαν πρόεδρος είπα ότι εμείς σας εκλέγουμε, τότε τι να πω λυπάμαι που εγώ η προεδράρα του Πήγασου από την Έμπαρο (και όχι από τον Πειραιά ή τη Θεσσαλονίκη) απείλησα τον υπουργό αθλητισμού την ώρα που σε ένα ολόκληρο νομό δεν έχει ξεκινήσει καν το πρωτάθλημα.

Επίσης μιλήσατε για μαύρο χρήμα πιστεύω πάλι ότι δεν εννοούσατε εμάς γιατί εμείς χρειαστήκαμε 4.000 ευρώ εκ των οποίων το ένα μας έδωσε ο δήμαρχος Βιάννου ο κύριος Σταυρακάκης από τον προσωπικό του λογαριασμό ένα χιλιάρικο μαζέψαμε από κηδείες και δύο χιλιάρικα έβαλε η διοίκηση της ομάδας. Για τις στολές και φόρμες της ομάδας δε χρειάστηκαν 1.600 δραχμές τα οποία κόπηκαν τιμολόγιο στο χορηγό κατευθείαν από το κατάστημα δεν ήρθαν καν στο ταμείο της ομάδας. Υπουργέ μου πότε δε πήραμε χρήμα από τη γενική γραμματεία αθλητισμού εμείς ούτε ένα ευρώ, Αυτό που θέλαμε από σας ήταν να παίξουμε μπάλα! Προσωπικά σας ευχαριστώ όμως και πάλι που με απαλλάξετε τόσο εύκολα από τα καθήκοντά μου στο επανιδείν λοιπόν υπουργέ μας..”

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια